Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Salátalányka

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A híd lezárása után nagy felhördülést okozott, hogy az ideiglenes átkelőnek kijelölt déli járdán hatóságilag betiltották a biciklizést. A döntés össznépi ellenállást váltott ki a budapesti kerékpárosok körében, akiknek erős hivatkozási alapot adott, hogy az Andrássy…..
 Hm, tegnap volt egy sírós-összeborulós esténk, pedig a tv-ben háttérzajként valami szokásos CSI-ment, én mégis olyan vallomásokat kaptam, amire egy nő egész életében vár.Azt szeretné hogy a felesége legyek. Meg majd gyereket ( hm az idő sürget, legalábbis az én…..
5 sherpa hegymászó és egy kínai hegymászócsapat kereste Konyit, aki feltehetően egy jéghasadékba zuhant. Amit jégtörmelék fedett be. A kínaiak szerinte nincs már esély, hogy élve megtalálják. Klein Dávid ma jön le a hegyről. Ő azért nem vett részt a keresésben, mert a karja megsérült, s így…..
  Aztán, amikor már jobban lett, hazaállított egy szép yucca-pálmával, mert azt szerettem volna. Meg egy vörös rózsával jött elém...A kis piszok, tudta, hogyan vegyen le a lábamról.De attól még fáj. Nem tudom, miért, de valahogy a férfiak, vagy akikkel én ilyen címen…..
Salátalányka intim élete 32 év 2010.04.14 15:21:00
 Ennyi lettem. Nem érzem magam ennyinek, de borzasztóan fáradt vagyok. Mondhatni, savanyú-saláta. Az életem boldognak és optimistának tűnik, de belülről nem az. Egy alkoholista-csodalénnyel élek, aki pánikos, és mellé depressziós is, és vagyok mellette a misszióslányka.…..