Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solcz

60 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután vettem szexshopban egy anál füzért, meg két gésa-golyót. Terveim vannak velük. ..
Meg kell ölnöm valakit. Autóban ültem, amikor előttem elcsaptak egy gyalogost. Elég keményen, a mentők már nem is vitték el. Persze azonnal kiszálltam, hogy segítsek, és annyira jó volt nézni az élettelen testet, hogy nekem is kell egy ilyen. Kicsit még nyöszörgött, ami először…..
Gyűlölet és játszmák Kibaszás 2010.07.14 13:08:00
Ma volt a bosszú-megbeszélés. Millió ötletem lett volna, de nem akartam nagyon kitárulkozni, csak óvatosan próbáltam vezetgetni a haveromat. A vége az lett, hogy akar neki egy kamu iwiw profilt, amiben hitelesen ír róla baromságokat. Kibaszott amatőr. Én legalább egy gyenge…..
Gyűlölet és játszmák Basszus 2010.07.13 11:06:00
Pöcs meg a csaja nem basztak össze. Arra jutottak, hogy aki mászott rá egy gerinctelen paraszt, és meg kell szopatni. Segítségemet kérte a haverom benne. Mit is mondhattam volna. Apa a szárnyai alá veszi a fiókát. ..
Gyűlölet és játszmák Jó fej 2010.07.12 13:20:00
Délelőtt összefutottunk a haverommal, megbeszélni, hogy mi volt a hétvégén. Azzal kezdte, hogy a barátnője szerint tök jó fej vagyok, eddig nem érti, hogy miért viselkedtem olyan furcsán. Talán, ahogy levágattam a hajam, normális is lettem. Persze ezt lekezeltem annyival, hogy…..
Gyűlölet és játszmák After 2010.07.12 00:22:00
Ma jöttem haza. Elég jó volt a buli, sokan voltunk, és volt velünk néhány kis tizenhét éves picsa is. Az este nagy részét kint töltöttem a haverommal meg a csajával a kertben, ittunk, meg fotózgattunk. Kitaláltam, hogy melyik srácnak tetszhet a haverom barátnője, és amikor a…..
Megyünk bevásárolni holnapra. Tegnap strand után megkóstoltattam nálunk a mixemet a csajommal. Úgy elkészült, annyira tetszett, hogy nekem is ki kellett próbálnom. Pedig nem szeretem, ha elveszítem a kontrollt magam fölött, de ezt most nagyon kívántam. Mondjuk fel sem állt utána,…..
A haverom hívott, hogy menjünk sörözni délelőtt vízpartra. Hívtam a csajomat is, mert tudtam, hogy az övé nem jön, így a diszkós picsa se lesz ott. Aztán jöttek még ismerősei, és megbeszélték, illetve engem is hívtak, hogy menjek az egyiknek a nyaralójába hétvégén,…..
Gyűlölet és játszmák Haj 2010.07.07 10:34:00
Levágattam a hajamat. Nagyon durva a különbség. Akivel eddig találkoztam, alig akart megismerni. ..
Hívtam a haveromat, hogy igyunk meg valamit délután. Nem ér rá, mert a barátnőjével mennek valahova. Előtte benéznek a csajhoz is, kérdezte, hogy üzenek-e valamit? Faszom, ez milyen durván megalázó lenne, ha érdekelnének bármennyire is. És nem csak a saját használatú…..
Kevertem egy koktélt. Nyugtató, fájdalomcsillapító és izomlazító van benne. A csajomnak fogom beadni, remélem, nem hal bele. Ha igen, akkor legalább nem tévedtem a gödörrel. Szóval csak azon aggódom, hogy ne fossa össze magát tőle, seggbedugáskor. Bár, most hogy belegondolok,…..
anonim [szexfüggők] tisztelt ház 2010.07.05 08:32:00
arra figyeltem fel, hogy az új titkárnőm lohol utánam, és még mindig „Képviselő urazik” pedig már három napja mondom neki, hogy ne hívjon így: hívjon Lajosnak, Karesznak, Sanyinak, Lacinak, Faszinak, de ne képviselő urazzon, kávét főzni tud, de én mégis a formás…..
Amilyen fasza volt az előző hétvége, ez annyira unalmas. Pornót néztem, meg tanultam felváltva. A prosztatámat izgattam kívülről. Rá kell vennem valakit, hogy kinyalja a seggem, és belém nyúljon, amíg a szájába nem lövök. ..
Este kilenc körül írt a csaj, hogy sajnálja, amiért elmondta a barátnőjének, hogy mi történt. Biztosan ezért kerülöm, viszont ő nem akar rosszban lenni velem. (Arra gondoltam, hogy vajon a nem rosszban levésbe belefér-e, hogy pár hét múlva már önként lenyeli a spermámat,…..
anonim [szexfüggők] Körforgás 2010.07.01 07:02:00
„Na jól van” – mondom és kihúzom csillogó farkam a húsos punciból. „Most az lesz, hogy tövig bekapod a faszom, és addig baszom a torkod, míg okádnod nem kell.” Bután néz. Nem érti. Muszáj röhögnöm rajta. „Na gyere!” Bekapja a hegyét és…..
Solcz 2010.07.01 13:37:43
Vizsga után mondta a haverom, hogy találkozik a csajával, ha látni akarom az enyémet, mehetek vele, úgy nem lesz feltűnő. Csak nem gondolta komolyan, hogy valami balfasz segítségét kell kérnem játszmázásban. Inkább sose basszak át vagy használjak ki senkit a hátralévő…..
A haverom hallotta, hogy letapiztam a diszkós csajt, aki örült, amikor végre hazavittem, és megszabadult tőlem. Cserébe kiraktam a nevét és a telefonszámát egy meleg tárkereső oldalra. Ha legközelebb nem válogatja meg a szavait, van egy ismerősöm, aki ismer olyat, ahol tudok érte…..
Gyűlölet és játszmák Gödör 2010.06.29 01:23:00
Azon gondolkozom, hogy ásnom kellene egy gödröt. Csak úgy, minden eshetőségre. ..
anonim [szexfüggők] Olcsó bringa 2010.06.28 08:20:00
Nem vagyok szép. Na jó, kifejezetten csúnya se, de egyálatlán nem tetszem mindenkinek. Nem fordulnak utánam az utcán még a melósok sem. Csak néha. Nem baj. Tudom, hogy képes vagyok kéjt okozni és ez nekem elég. Miért ne érhetné megrendítő, orgazmikus mámorélmény azt, aki a…..
Hétvégén találkoztam a diszkós csajjal. Írtam neki, hogy tehetetlen voltam a múltkori helyzetben, viszont muszáj bepótolnunk, ezért meghívom valahova, mindegy, csak vízpart legyen. Kettőkor vettem fel, elmentünk egy bányatóhoz, bacardit ittunk, cigiztünk, és láttam a melleit.…..
Világutazó Templomból nightclub 2010.06.24 10:03:00
Szentségtörés, bizarr trend vagy minek neveznétek, hogy egyre több templomot alakítanak át, luxuslakássá, könyvesbolttá vagy most épp nightclubbá? Ha elég nyitott vagy és Brüsszelbe járva szeretnéd kipróbálni a belga éjszakai életet mindenképp látogass el a Spirito-Martini…..
Végül csak átmentem a csajomhoz, pedig semmi kedvem sem volt megdugni. Hátulról büntettem, közben a segglyukáról fantáziáltam. Mély és ismeretlen, szinte felfedezetlen még. Szívesen dugnék bele a farkamon kívül mást is. Vajon hány méter faszt kellene belesüllyesztenem, hogy a…..
Voltam úgy huszonkét éves, és a csajok azt mondták, nyuszi vagyok ahhoz, hogy leszólítsak egy jó pasit... Nyár derekán jártunk, kihasználva a kellemes meleget és a kora esti munkaszünetet, sziesztáztunk a városka egyik kávézójának a teraszán. Épp arról beszélgettünk,…..
Solcz 2010.06.24 12:42:27
anonim [szexfüggők] Vuvuzela 2010.06.24 09:16:00
A meccs baszott unalmas, a halántékom lüktet, az egész testem viszket a kicseszett szúnyogok miatt. A sör hideg, az üvege gyöngyöző, de hiába, mert utálom, mint a szart.Egy szőke ribanc vuvuzelázik a farkamon.Rohadt bénán szop, alig érzek valamit, gyakorlatilag csak tátja a…..
Korán ébredtem, fájdalmaktól meggyötörten. A tegnapi alkohol, és az éjszaka démoni küzdelmei nyomot hagytak maguk után, Bennem. Mára beszéltük meg a találkozót a diszkós csajjal. Le fogom mondani. Valami egyszerű kifogást találva. Aztán hétvégén megkeresem, hogy muszáj…..