Regisztráció Blogot indítok
Adatok
féliksz edmundovics

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a szabadügynökség még tart, de túl vagyunk azon a drafton, ahol a csapatok kiváló lehetőséget kaptak ahhoz, hogy betöltsék a hiányposztjaikat. Ugyanakkor maradtak együttesek, akik a játékosbörze során nem, vagy csak részben tudták elvégezni a szükséges keretbővítést,…..
féliksz edmundovics 2010.04.30 15:26:19
@kothoga:

Ja, csak azért kérdeztem, mert érdekelt volna mások (szakértők) véleménye arról, hogy nálunk lyukas-e még az MLB poszt. Sokat olvasgattam az NFL.hu fórumot, ahol az összes giants-es arról sopánkodott a draft kapcsán, hogy még mindig nincs meg a kezdő MLB-nk. Kicsit olyan érzésem volt, hogy egymást hergeltük ott a fórumon bele ebbe a hangulatba, és valójában korántsincs akkora baj. Jó érzés, hogy e szerint a szakíró szerint sincs!
Bár a Minnesota Vikings csapata 8 draftjogot birtokolt az idei játékosbörzén, mindössze egy irányítót igazoltak, akit ráadásul elkapóként kívánnak használni. Mindez annak tükrében különösnek tűnhet, hogy a Brett Favre körüli látszólag bizonytalan helyzet miatt éppen a…..
féliksz edmundovics 2010.04.28 10:59:12
Az utóbbi 4-5 nmapban magam is sokat foglalkoztam a draft-kérdéssel, plusz az nfl.hu-n is bőszen ezt taglalják a NYG topikban a szurkertársak, és mostanra az a véleményem alakult ki, hogy a draft nem minden, illetve nem lehet minden lyukas posztot onnan betölteni, főleg nem az adott szezonra. Az emberek hajlamosak elfelejteni az egy évvel korábban történteket. Pedig ha megnézzük, mi történt a tavalyi 1/1-essel, láthatjuk, hogy olyan sokat nem dobott a DET teljesítményén.

Nálunk is az a helyzet, hogy a többség úgy gondolta, hogy a legnagyobb problémát jelentő posztot, az MLB-t, fogjuk a drafton orvosolni, aztán erre a posztra semmilyen játékost nem draftoltunk. Először teljes kétségbeesés volt a fórumokon, aztán "hirtelen" mindenkinek eszébe jutott, hogy FA-piacról is rendezhető a kérdés, trade-elni is lehet, és a meglévő játékosállományból is ki lehet hozni jó MLB-t.

A Giants-nek amúgy is az a politikája, hogy az első évben nem rak be kezdőnek frissen draftoltakat, és ez idáig bevált, a szakértők évek óta a legjobban (értsd: a későbbiekben leghasznosabbnak bizonyuló módon) draftoló csapatok között tartanak minket számon.

Szóval, szerintem az egész draft fel van fújva! (ami teljesen érthető, hiszen az egész NFL egy üzleti vállalkozás, nyilvánvaló, hogy az offseason legfontosabb eseményét valódi jelentőségét meghaladó értékkel ruházzák fel a média által)
féliksz edmundovics 2010.04.29 09:00:53
@Mr Anderson:
"Megvárják míg az érdektelenség miatt leesik Big Ben ára és szeptemberben megveszik. :D"

Ez nagyon is elképzelhető, és az első 6 meccsen J. Allen lesz a QB :-))
féliksz edmundovics 2010.04.30 11:38:18
@Mr Anderson:

Egyetértek!

Bár igazat megvallva ginats-esként nem nagyon érdekelnek az AFC hírei. Super Bowl-on is általában az NFC-snek drukkolok. Max azt a 4 csapatot nézegetem, akivel évente meccselünk, de az előző szezonok azt bizonyították, hogy nem azokon a meccseken dől el a PO-ba jutás, legalábbis az NFC East-ben semmiképpen sem.
A Pittsburgh Steelers immár konkrét lépéseket tesz annak érdekében, hogy elcseréljék balhés irányítójukat, Ben Roethlisbergert. Big Ben szerdán hat meccsre szóló eltiltást kapott a liga viselkedési normáinak megsértéséért. Mint az ismeretes, még márciusban egy georgiai…..
Az alábbi hírt, a fotókat és a szöveget Kenyeres Gábor (jupiter-8) Indafotó-felhasználónak köszönjük.Magyarország, Miskolc. A 2010 április 14-én kezdődő felhőszakadás 15-én hajnalra teljesen alámosta a miskolci papírgyár fölött futó kisvasút pályáját. A…..
féliksz edmundovics 2010.04.16 09:54:00
@Lángharcos:
Viaduktot oda...
vagy alagutakat. Nem az mégsem jó, itt hegyek is vannak, az az alföldre kell! Mindegy csak sokba kerüljön!
...avagy tavaszi Szpari 2010. Úgy tűnik továbbra is töretlen népszerűségnek örvend ez a verseny, a szokásoknak vagy innkább megszokásnak nagy a hatalma a klubok versenyre járási szokásaiban. Ennek köszönhetően idén is kb 400 versenyző állt rajthoz naponta, a 3 nap miatt drágább…..
A Broncos Pro Bowl választott szélső-elkapója, Brandon Marshall 47,5 millió dolláros, 4 évre szóló szerződés keretében a Miami Dolphins gárdájába igazolt. Cserébe a Delfinek két második körös draftjogot (az egyik idei, a másik 2011-es) adnak át a coloradói alakulatnak. A 26…..
féliksz edmundovics 2010.04.16 09:40:59
@mr nemo:
Már miért is akarna mindenki a Pats ellen bizonyítani??? Ez amolyan a NEP az NFL Ferencvárosa típusú minősítés?
Azt aláírom, hogy a 2007-es szezonban lehetett ilyen motiváció a csapatokban, hogy ki állítja meg a veretlenséget, de azóta nem érzem, hogy olyan irtózatosan nehéz lenne legyőzni titeket.
féliksz edmundovics 2010.04.16 08:45:01
@kothoga:
Most jött a hír: jövő kedden 7 PM ET jelentik be a 2010-es szezon menetrendjét!!! Várunk majd valami kedvcsinálót!

Csak így tovább, jó a blog!