Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobilház

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai autósok véleményét gyűjtötte össze egy felmérésben a GM, a kutatást támogatta az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma, tekintettel arra, hogy az amerikai autók kapacitását 88%-ban nem használják ki. Feltették például a kérdést, hogy vajon szükséges-e…..
mobilház 2010.04.22 20:56:31
@sanyix: Na igen a tisztán elektromos autókról egy szó sem esik. Vannak már induló próbálkozások európában is amit a GM 2001-ben már be is fejezett...
Szerkezetileg a következőket lehet tudni:A mobilházak felépítése: egy vas-, esetenként galvanizált alvázra van ráépítve a faszerkezetű ház. A külső réteg színterezett alumínium, ritkább esetben (az újabb és drágább típusoknál) speciális műanyag, melyek biztosítják…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Akkor hát jöjjön a folytatás, de előtte még megosztom veletek mindazt, ami tegnap reggel, mikor a napi rutint végeztem el a lakásban (beágyazni, tiszta ruhákat leszedni a szárítóról, pakolni, tenni-venni), eszembe ötlöttek a következők:hová fogom tenni a ruhaszárítót, mikor…..
Régóta foglalkoztatott bennünket (engem, Gina, és a kedvesem, Csabi) egy mobilház. Sokszor nézegettük az itthoni oldalakat, képeket, infókat, mekkora, mi hogy van benne, és úgy döntöttünk, hogy ma beülünk a kocsiba és elmegyünk a legközelebbi telephelyre megnézni egyet. Érden…..