Regisztráció Blogot indítok
Adatok
:O)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
Ha vasárnap délelőtt akkor Otthontérkép! Máris eltelt egy hét, jöhet a második rész a TV2 Otthontérkép című ingatlanos műsorából. Kezeket a távirányítóra, indulhat a lakás vadászat! A legújabb részben azzal foglalkoznak a műsorkészítői, hogyan lehet eladni könnyen és…..
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
:O) 2015.01.26 11:52:08
@sixx: kezd zárulni a kör... Ha mégis kiderül, hogy nem neked van igazad... akkor kérem nagybetűkkel kiírni, hogy bocsi elb...tam... Mert ezt így illik...
Aztán ha találsz tényeket, akkor le lehet hozni, hogy az MTVA hazudik... nem lehetetlen...
És persze semmilyen troll sem vagyok, ha az ATV-t vagy akár az indexet hoznák ilyen helyzetbe, ott is ezt írnám... Csak amikor a tényeken alapuló újságírásról beszélgetünk, akkor azt illik mindenkinek betartani...
Fideszes körökben nagyon hamar közkeletűvé vált az a magyarázat, miszerint egy előre kitervelt, központilag megszervezett lejárató akcióról van szó. Ennyire nem értik, hogyan működik Nyugat-Európa. (Fotó: hetivalasz.hu) Ma délelőtt Orbán Viktor az Európai Parlamentben…..