Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakal006

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés a szájbatalpaló blogon itt található. Nagyon érdekes és kényes téma következik, mellyel kapcsolatban az indoktrináció olyan mély, hogy most „magától értetődő” igazságokat fogunk megkérdőjelezni. Éppen ezért a középkori életkörülményekkel kapcsolatosan…..
szakal006 2015.11.10 20:32:37
@Hunnor: ne bújjunk mások kegyetlenkedése mögé, ez a te apukád gonoszabb volt, nem vitaalap. Igen. Az ókorban is voltak nagyon kegyetlen rendszerek, és emberek. ezt nem vitatta senki.
szakal006 2015.11.10 20:42:16
@dangbird: nem a vallás nem ürügy, hanem ideológiai alap. És nem felhasználják, hanem ő maga hozza létre az állapotokat. A sötét középkor azért volt sötét, mert az embereket sötétségben tartotta. (Igen voltak akik tudták a dolgokat) de a többség nem tudott olvasni, írni, és gondolkozni sem A templomokban kötelezően latinnyelvű ceremónia volt, és az anyanyelv használatát, és az anyanyelvi biblia fordításokat is üldözték. Nekem nem mondja senki, hogy az ami most csángó földön van, ahol az egyház (romkat) megtagadja az anyanyelvi szertartásokat, az nem a legsötétebb középkort maradványa. És aki ezt ismeri, az nem mondhatja, hogy a középkor az szellemi magasságokban járt kelt. Ez a blog felvilágosítani akarja az embereket, akkor a média elnyomó és butító hatásárol értekezik, mikozben egy korszak egyeduralkodó médiáját és nézőpont formáló hatalmát mosdatja. Ilyen erővel akkor mondhatjuk azt is, hogy a facebook a világ legremekebb dolga, mert ha az ismertetőt nézzük, akkor tényleg, összehoz barátokat, ismerősöket, és megosztják egymással a dolgaikat. Ez a Rizsa. A valóságban az elhidegülést, a butaság terjedését szolgálja. És igen vannak akik még tudják mi kell a palacsinta tésztába, de egyre kevesebben vagyunk. Tehát nem lehet ránk hivatkozva azt mondani, hogy a harmadik évezred eleje nem sötét kor.
„Az Úr megkeményíté a Faraó szívét”   – az „Oszd meg és uralkodj” technika alkalmazása a történelemben és a jelenben  Az „Oszd meg és uralkodj” módszerét általában a Római Birodalomhoz kötjük a közgondolkodásban. Lényege, hogy egy hatalom az ellenségei…..
Üdvözlök mindenkit az új oldalon! Amint látható, az eddigi tartalmak már meg is jelentek, hozzászólásostól, videóstól. A blog.hu persze nem a legkedvencebb blogszolgáltatónk (már írtam rajta korábban szupertitkos blogot, sőt, a Szolgálati Telepet is itt publikáltam), de ide volt…..
Lassan összeáll a kép, hogy zajlott le egy átlagos OVB-tag vasárnapi napja: Az "átlagos OVB-tag" reggel szépen felkelt, megreggelizett, elment szavazni, ahol örömmel észlelte, hogy minden überfaszán megy, pár perc alatt végzett, valószínűleg fontoskodott is egy keveset a…..
szakal006 2010.04.14 10:46:44
@CyberPunK: további jó szórakozást ajánlok :D
A mozgó urna igényt nem kell különösebben indokolni, tehát ha elküldenek az aktuális körzetekben sok levelet, amiben annyi van, hogy Én xy. szemszám cím alatti lakos mozgó urnát kérek, (mert röhögni akarok) mert rosszullétem miatt nem tudok a választóhelyiségbe lemenni,
dátum (szavazás napja) aláírás, akkor a bizottságból két embert már ki is kapcsoltunk. :)
Ha sok igény van, akkor ráadásul, még a mozgó urnázás elcsúszhat zárás utánra.
Ezzel nem csak az átjelentkezős körzeteket lehet megölni.