Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diabolica

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
Metszően okos nőként és hihetetlen ironikus humorral megáldott Anitaként is egyet kell értenem a levél írójával, szívből gyűlölöm az ilyen őszintétlen helyzeteket.A kép innenSziasztok, én két történettel mutatnék be egy számomra mindennapos jelenséget, ami nem biztos, hogy…..
diabolica 2010.11.22 11:41:11
@mütyür: nem szó szerint értem, de ha a lány "ugrik" a lehetőségre, akkor az azért hirtelen sokkal kevésbé vonzó..
 Ez a sztori nagy vonalakban hasonlít a csütörtökön mozikba kerülő Ünnepek után című filmre, van benne egy családos férfi, aki egy másik nőbe szerelmes és karácsony.     Sziasztok! Az én sztorim kicsit hosszabb,remélem azért bírjátok J Ő, fiú, 39, legyen…..
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
A nomád-sorozatban továbbra is Budapest legkellemesebb munkakörnyezetét keresem, ezúttal a Stex házba tévedtem a laptopommal. Valójában a választásom most nem spontán elhatározásból vagy baráti ajánlásból eredt, a főiskolai éveim alatt sokat jártam ide, egyrészt mert korán…..
diabolica 2010.08.03 13:54:54
@Walmer: teljesen egyetértek, ősbunkó taplók a pincérek, a hely jó lenne, de miattuk nem járok oda.
Eredetileg más bejegyzést terveztem, de az élet – mint olyan gyakran , itt Indiában – közbeszólt. Ugyanis tegnap este egy olyan szomorú történetről szereztünk tudomást, amit úgy érezzük, hogy érdemes megosztani másokkal is...márcsak azért is, mert tökéletesen…..
Ha egy férj rákattan a pornófilmekre és a szexpartner kereső portálokra, akkor egy érzékeny feleség eltöpreng: vajon ki a hibás? A feleség úgy érzi, hogy a szexuális életük márpedig rendben van, ám a férj mégis más utakon járna. Vagy csak fantáziál róla és még nem lépett…..
„Kiugrik egy bokor mögül Joci, bottal a kezében és elkezd ordibálni” - amikor a féltékenység már rögeszmévé válik egy srácnál filmszerű események áradatát indíthatja el. A csaj végre kiadja az útját egy kissé flúgos srácnak, ám a szakítás mégsem választja…..
Reklám a javából Nyakigláb 2010.06.08 08:38:00
Engedjétek meg, hogy bemutassam szerkesztőségünk legújabb tagját. Eladtuk a létrát, a hölgy ezekkel a lábakkal álló helyzetből is kicseréli a villanykörtéket. ..
„A lány mélben közölte, hogy Görögországba megy nyaralni, 2 hétre és utána találkozhatunk. Hát, nem láttam többet. Biztos felfalta egy cápa” – a kreatív visszautasítás arra is jó, hogy ügyes hazugságot tanuljunk attól a csajtól, aki korábban finoman…..
FérjBlog Az Álomnő 2010.05.06 07:34:00
Volt egy írás az álomnőről a csajokról blogon, nem mennék bele a kritikájába, mert az elején elcsúszott az egész, és inkább arról szólt, hogy egy nő egy adott életkornak megfelelő képzelgések szerint, mikor tart valakit jó csajnak, esetleg ő maga milyen szeretne lenni. Ez…..
diabolica 2010.05.06 12:57:13
@TBal: Egyetértek, a leírtak a mindent elviselő, tehetetlen nőt írják le..az álomnőnek kötelessége rá szólni és ellenkezni a párjával, ha szükséges, és persze fordítva is, és biztos vagyok benne, hogy a tiszteletet is a határozottságával váltaná ki a férfiból. Ki akarna egy olyan nőt maga mellé, aki ott van, ahova teszik, mindent lenyel, és mindent elvisel. És fordítva, senkinek nem vágyik egy balfasz férfira.
diabolica 2010.05.06 13:29:31
@azallamenvagyok: értem én, az írás többi része ezt is sugallta, és teljesen egyetértek vele...de a tohonya fráter melletti kitartás mégis ezt jelentette, legalábbis az alapján ahogy leírod..
Nosztalgikus tinitörténet az osztály elé kiállva szerelmet valló lánnyal és a fiúval, akinek elege volt a hülyítésből. Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy lány (mondjuk Jázmin). A lány azt hitte boldog, amíg be nem lépett az életébe a fiú (mondjuk Nomád). Ő hónapokig…..
"Évekig ment a titkolózás, és mindenki boldog volt. A lányok nem tudtak egymásról" Következő történetünk férfi főszereplője egy igazi gazember, aki a saját csapdájába esik. Két nőt hülyít be, ráadásul még azt a baklövést is elköveti, hogy az egyiket elveszi…..
„Nem a szabadságomat féltem. Rettegek a jövőtől. Vajon jó apa leszek? Jó férj?” A családalapítás életünk legfontosabb döntése. Valaki egyszerűen áll hozzá, valaki problémát csinál belőle, és pánikba esik. Következő történetünk férfi szereplője hirtelen…..