Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cogitus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RE:blog Húzzatok vissza! 2012.01.21 23:17:00
Fotó: Huszti István / Index A meghasonulásnak egy furcsa szintje lehet Brüsszel és Washington ellen és közben Orbán Viktor mellett tüntetni úgy, hogy közben Orbán Viktor épp elkeseredetten próbál pénzt kunyerálni Brüsszeltől és Washingtontól. Főleg, hogy nem létező…..
Budapestet sokféleképpen meg lehet ismerni. Felkutathatjuk a legjobb helyeket, amiket érdemes megnézni vagy kipróbálni. Kutathatunk a múltban is, könyvtárakban a legtöbb épületnek, térnek, formának megtaláljuk a történetét - ha ezeket megismerjük, új szemmel nézünk körbe a…..
A Pénzcentrum.hu olvasójának újabb mávos kalandját kaptuk meg. Ezúttal is hasonló a történet, mint az olvasó korábbi leveléből írt blogunkban. Elmúlt ugyan a tél és a hideg, de a konfliktus nem csillapodott nyugdíjasok és diákok között. Csak a MÁV röhög talán, aki…..
cogitus 2011.06.02 07:54:00
@Kivlov:
Lassan mondom, hogy mindenki megértse:
nem a nyugger, a nyugdijas utazik ingyen, hanem akár van nyugdija, akár nincs, MINDEN 65 ÉVNÉL IDŐSEBB EU-S ÁLLAMPOLGÁR!
Persze, köztük a magyarok is!
cogitus 2011.06.02 08:01:58
@Axum:
"... hát először szép szóval majd erőszakkal, de érvényt szerzek a jogaimnak."
Ha viszont nem szereted az öncélú balhézást, a legegyszerűbb módja jogaid érvényesítésének: szólsz az illetékesnek, azaz a kalauznak. Ráadásul ez törvényes, igazságos, csendes és balhé mentes!
Különben nem értem a panaszost sem, jogai csorbítását említi itt fel, de ott, ahol kellett volna, nem szólt egy szót sem!
Belenyugodott, elfogadta, tehát EZ VAN!
cogitus 2011.05.31 15:50:58
@neutro:

A szivatás nem egyenlő a valóság elferdítésével vagy félremagyarázásával. A blogban leírottak nem szivatás. A szivóágra azok kerültek, akik póroltak, hogy okos kütyüjük legyen (ld.: GPS bármilyen formája)és mint adófizető, saját pénzén tette használhtatlanná!
Üdv Néked és együttérzés!
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
cogitus 2011.05.26 08:56:57
@MACISAJT:
"És a teljes összeget, a kamatokkal együtt meg Orbánéknak kell visszafizetni."
Hurrá, akkor tehát nem az állampolgárokat, az adófizetőket terheli a visszafizetés kényszere??!!