Regisztráció Blogot indítok
Adatok
highpedroo

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neten böngészve találtam egy másik Barbies elemzést. Érdekes a koncepció, ugyanis végig szövegfelolvasó mondja a szöveget és ez helyenként nagyon befosatós :D Nagyjából ugyanazokat kritizálja mint én, de látni a későbbi pályákat is, amiket nálam nem láthattatok. Szóval…..
Vastagbőr Hasít a Kis Vuk 2008.04.22 16:05:00
Mint ahogy zero múlt héten meg is írta, már a trailerből sejteni lehetett, hogy a kisvuk kapcsán nem beszélhetünk minőségi munkáról, de hogy a nézők szerint is ennyire szar lesz azt azért nem gondoltuk, még annak ellenére sem, hogy a klasszikusok…..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
highpedroo 2008.04.22 00:16:56
   Hát egy elég szar posttal vagyok kénytelen kezdeni, de nem baj, mert ezt most még úgyse fogja senki olvasni (drága Macim te meg le vagy szarva!). Szóval történt tegnap este h:   Egy srác utazik egy villamoson, majd észreveszi, hogy úrrá lett…..
Kicsit lassan őrölnek az utóbbi időben itt a Subba szerkesztőségében a malmok, így csak most került kezünkbe a Blikk szilveszteri száma, abban is az Edvin Martonról összehordott píárcikk. Ami az utolsó csepp volt a pohárban. Amitől rángatózó arcideggel nyúltunk a láncfűrész…..
highpedroo 2008.01.04 19:19:53