Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Degecer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Enikő fürdőruhában 2010.07.05 11:12:00
Együtt a két kedvencem: Mihalik Enikő és a brazil Vogue. hogy miért tetszik?Enikőnek itt olyan gyönyörű Bambi-arckifejezése van, hogy szinte megsajnálom.A fotózás helyszíne kísértetiesen emékeztet a Lukács fürdőreA egyetlen kérdőjel a fejemben az, hogy ki visel ekkora méretű…..
Degecer 2010.07.05 21:34:33
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
Degecer 2010.04.23 11:33:03
@Nádasi Balázs:

"Az iszlám nem agresszív vallás" :DDDDD

Üsd már fel bárhol a koránt és essen már le a tantusz, hogy az alábbi három alapvetéssel szembesülsz:

- Allah az egyetlen isten és mohamed a prófétája

- Harcolj a hitetlenekkel szemben, hogy szenvedjenek

- Amit mohamed mond az szent, aki ellenszegül az szenvedni fog

Elmész a pi**ába. Egy olyan vallás, aminek a fenti három alapvetés a támpillére, ahol egymás lábát és seggét szagolják imádkozás közben, az sehol nem civilizált.

Senkit nem érdekel mennyire fejlettek vagy mennyire fejletlenek.
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség V. Lászlót, akinek a parancsnoksága alatt szolgáló rebiszes alosztály rendőrei több kirívóan durva 2006. őszi túlkapás miatt is bíróság elé kerültek az elmúlt években. Egykori beosztottja vallott a rendőrtisztre...
Degecer 2010.04.14 02:09:28
Sajnos mostanra csak a bűnözők és a szerencsétlen kiszolgáltatott palimadarak maradtak a rendőrségen. Minden épkézláb ember és szakértő elment magáncégekhez. Valaki utánanézne mennyi most arrafelé az átlag életkor?

Ez a rendőrség semmire sem képes, kizárólag a statisztika számít. Meglegyenek a sarokszámok, akkor a belügyminiszter nem basztatja kedves kikerekedett rendőrfőnököket, azok pedig a beosztottakat. Radar alatt lapítás megy. Ugyanúgy működik a rendőrség, mint bármilyen más mozgásképtelen állami szerv. Sokkterápia szerint. Ha befut az idegközpontba valami szokatlan, mondjuk egy picsánrúgással felérő esemény, akkor hirtelen óriási erővel nyomoz még az is, akinek nem kéne, elbaszva ezzel az egész ügymenetet. Egyébként pedig megy a hasvakarászás, böfögés és szellentgetés.

Azzal nincs semmi bajom, hogy a rendőrök néha szétverik a maszkosokat. Nekik is kell egy kis testmozgás, az önmagából kikelő ficsúroknak pedig néhány hurka az arcára. Az egyszerű zsarukat sajnálom, akiknek semmi mozgáskörük, még a szar fegyverüket sem használhatják, mert abból újságcikk lesz és akkor oda a főnök makulátlan imidzse.

Talán, ha megfelelő fizetést, ellátást, munkaköri körülményeket biztosítanának nekik, hogy legyen némi önbecsülésük és nem kapnának lebaszást minden megmozdulásra, akkor a leszegett fejjel kullogó zsaruk helyett végre láthatnánk jó kiállású, tekintéllyel rendelkező rendőröket az utcákon.

Persze amíg nincs nyaktól felfelé bolhaírtás, addig szar sem fog változni. Ezt az esetet is szépen elmismásolják majd.