Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőke nő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub egyetlen tavaszi produkciójában sem kapott szerepet Stohl András, pedig a színész március 5-én már szabadul a 10 hónapos börtönbüntetéséből, és az adósságai miatt azonnal fejest ugrana a munka világába, írja a mai Blikk. Korábban többen is arról beszéltek, hogy…..
szőke nő 2012.02.14 12:10:32
@saint555:
BOCS!!Mi köze a politikának ehhez a senkihez?
Azért disztingválhatna a "kedves" posztoló....
Subba A nap képe 2012.02.09 12:01:12
szőke nő 2012.02.10 08:28:27
@Selmeczi a buta, rusnya szőke nő!:
hát valóban BUTA vagy !Olyan mint egy lépcsőház: SÖTÉT és KORLÁTOLT!!!!
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Soros György, a budapesti CEU-n tartott sajtótájékoztatón vázolta az Európai Unióval kapcsolatos, alapos kutatásokon alapuló vízióit. „Kérem szépen, ősszel nem csak a Júró, de ez az egész indokolatlanul egyesített, kibaszott kontinens is húz a faszba, a lecsóba, mákos…..
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
Demszky Gábor kevesli a nyugdíját, mondják a lapok. Csakhogy ahányan vannak annyi félét. Az indexnek nyilatkozó Demszky szerint 200 ezer lenne a nyugdíj amit kapna, és a kiesett évei miatt pereskedne a hiányzó néhány tízezer forintért. A Borsban megjelentek szerint viszont…..
  Az LMP Obamáék új kedvence - írja címlapján a mai Magyar Hírlap, majd bővebben is kifejtik, miért: „a választások első fordulójának győzteséhez nem látogatott el, a tíz százalék alatt teljesítő Lehet Más a Politika választási rendezvényén azonban…..