Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supervisor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(frissítve 2010.04.27 17:06) Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(  Miután megszaggattuk szakállunkat,…..
supervisor 2010.04.26 15:23:04
@paaj: Ne keverjük össze a szezont a fazonnal! A BÖRTÖNFRAKCIÓ az mszp (korábban Mszp-Szdsz-Mdf Isten nyugosztalja), csak és kizárólag, méghozzá úgy, hogy a teljes ogy képviselőcsoport érintett. Idekeverni a pártokat, melyeknek ogy képviselői még bele se ülhettek a bársonyos székekbe, -tehát az újakat- csacskaság, a fidesz meg egységes lesz, másfél meg háromnegyed frakció meg nincs. És ha nem tudnád, a demokrácia sajátossága, hogy aki valamit elkövet, lemond. Plusz a Vezér még picsán is rúgja.. . Szóval tisztán lehet tartani a frakciókat (kivéve, amelyikben SOHA LE NEM MONDÓ, BOCSÁNATOT NEM KÉRŐ ingyenélő börtöntöltelékek ülnek). Amúgy pedig az mszp-vel senki nem fog össze (nem kell a halálos ölelés), ellene viszont összefognak a többiek (vagy akár a Fidesz egyedül), és az mszp őszre be lesz tiltva, Tótjózsi meg indulhat függetlenként. Ildikó nénit és elvtársait fegyházba, az OPNI-t pedig azonnal meg kell nyitni!
supervisor 2010.04.26 16:49:39
@paaj: a nagy számok törvénye alapján biztos lesz egy-egy ilyen eset is. lemondanak. pont. ja, és azt vedd figyelembe, hogy a BÖRTÖNFRAKCIÓ esetében NEM egy-egy ilyen esetről van szó, hanem egy párt mögé bújva, BŰNSZÖVETSÉGben elkövetett cselekmények sokaságáról!

Az elvesztegetett 8 évünkre ez különösen igaz!
"A bűnszövetség és a bűnszervezet - mint a társas bűnelkövetési formák két legveszélyesebbnek tartott formája - ma már a kiemelkedő tárgyi súlyú (gazdasági, élet elleni, korrupciós stb.) bűncselekmények esetében gyakorlatilag általános jelenség."
forrás:www.complex.hu/Bunszovetseg-bunszervezet@61_667_kiadvany.html

Tehát akárhogy is próbálod össze/egybemosni, hiába csúsztatsz: BÖRTÖNFRAKCIÓ = 59 fő (mszp).
Bár a tévékben csak a jövő héten indul, a mozikban mától látható a Pöttyös új termékének, a Gurunak a szpotja. A film koncepcióját és a termékbevezető stratégiát a Frank (a Hps márkastratégiai divíziója) készítette. Részletek a tovább után. Megnéztük a filmet,…..
supervisor 2010.04.22 18:50:57
A schnittek néhol túlzottan/értelmetlenül hoszzúak, a kameramozgás szinte nem is számot tevő, képileg unalmas. A srác telitalálat; a dal nekem tetszett alatta: végre nem egy gumiszar, a csaj tényleg vággyal telve, erotikusan énekel - van benne egy katarzisos/váltós rész, ahol az énekesnő kitör, na az ott, oda nagyon el van találva, kettéválasztja a reklámot, s ez így nem túl szokványos, nekem bejövős. A hűtőszekrény túlontúl steril, szürke, sötét. Az igazi hűtőben nagy a fény!

Kimaradt belőle a jól bevált "összekócolt haj" mintegy az aktus múlását jelezve; illetve, lehetett volna a srác szemüges, s akkor az ferdén az orrán tenné egyértelművé, hogy ami happened annak over. A fiú amikor földre rogyik, a lány nekem kevés: a rudira kellett volna koncentrálni, nem a kamerára - a lakásban a lányon kívül nem volt senki, értelmezhetetlen miért néz bele az objektívbe. Ugyanez érvényes a fiúra, nem a boss-szal szemben rogyik le (mellette), hanem a semminek (kamerának) - ekkora üres hely nincs is semmilyen irodában, na ekkor is a gépnek játszatták a színészt.

A sztorit én azzal zárnám, hogy a csaj az orális fixáció után környezettudatosan kidobja a Pöttyös papírt (műanyagot) (mégegyszer megjelenik a túró rudi csomagolás) a szemetesvödörbe (ezzel egyidejűleg a főszereplő fiú outfitje helyreáll: a ruha/haj rendeződik a fején). Mindeddig a boss nálam rezzenéstelen arcú, ekkor viszont a fönöknő "bejelentkezik" : megnyalhatta volna a szájaszélit. Túró rudi. És vissza, srác revansot vesz.

A legvégét kevésnek/gyengének érzem, jobb lett volna, ha a taxinál a lány ruhája teljesen kettészakad, ahogyan egy FÉRFI bontja ki az ilyesmit (túró rudi) :P, így sajnos a legvége erőtlenre sikeredett. 16mm-re kellett volna lőni.
S.
supervisor 2010.04.22 19:04:34
Lehet-e? Borzolódik itt a színvilág. A pirosak megkérték a zöldeket, hogy lépegessenek már egymás javára vissza – mert különben jön a narancssárga uralom, nem is beszélve a fehérterrorról. Ahhoz, hogy a Fidesznek ne legyen meg a kétharmada, 10 helyen kéne az ellenzéknek…..