Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paul Inka_

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamelyik okos kommunikációs könyvben olvastam, hogy nincs második benyomás. Ha elsőre elbuksz, kinézetileg, véged van, nincs második esély. Jó tanács, ingyen: jól gondold meg pálinkabarát, mit rángatsz magadra ha bármiben is döntési helyzet előtt állsz és meg kell jelenned.…..
Mi az hogy erős? Finom úrilányoknak a 35 fok is az, szilaj magyar legényeknek meg a 60 is kevés. Nekem meg éppen megfelel az 55-ös. No, akkor kinek van igaza? Erről Zoli bá' tudna mesélni.  Zoli bácsi a harmadikról. Szélcsendben is ötven méterről lehet érezni a jelenlétét.…..
Úgy látom, szívatják a pálinkaversenyeken a nagyokat, ám jobb ez így: egymást. Legalábbis ezt olvasom ki a Hundeszt, de még inkább a Gyulai Pálinkaverseny idei érmes pálinkáinak böngészéséből. Gyulán pálinkával nem nyertek aranyat például Bolyhosék, Békésiék, a…..
Még ha nem is vagyok oda a pálinkaversenyek érmeiért, az már most biztos: olykor lélekjavító is lehet egy győztes pálinka. A Destillata aranyérmeseiből kóstoltam hármat, meggyőztek, de a kérdés kérdés maradt: spárgából mi a fenéért főz valaki pálinkát? A magyar…..