Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AtEzS

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pöttyös Labda Csoport 2009.04.23 20:46:00
 Kedves Beosztottak! Tisztelt Alattvalók!Mivel a fényes tekintetű internet még nem ismer minket, és mégiscsak Én vagyok a Főnök (tehát Én természetesen nem fogok írni - valamint a csoportban feudalizmus van) házifeladatként mindenki írja le pár vicces ámde lényegretörő…..
AtEzS 2009.04.23 20:47:58
Subba Zoli, a rocker 2007.07.01 05:40:00
Na hol az a programozott szinti?! El tudná valaki magyarázni, mi az isten történik a magyar tanári karral? A hülyeség most már a feésőoktatást is elérte... Dr. Gaál Zoltán, a Pannon Egyetem leköszönő rektora nem saját béna szerzeményét adja elő, hanem egyenesen AC/DC-re…..
AtEzS 2007.07.04 12:59:04
Aki nem járt ide egyetemre, az ne nagyon szóljon hozzá, mert nem is ismeritek ezt az embert, valamint kedves blogolók, a rektor és a dékán szó az nem ugyanaz, nézzetek utána...

"Csatlakozom azokhoz, akik teljesen értelmetlennek és fölöslegesnek tartják, hogy egy rektor az alja népet nyerje meg magának (ez alatt értem azokat, akik csak ennyire szélsőséges esetek alapján tudják valakiről megállapítani, hogy jófej-e vagy sem...)
Szerintem azok, akik céltudatosan mennek egy-egy szakra (vagy legalábbis nem csak a berúgásokról szól az egyetem/főiskola), azok nem igénylik az ilyet."

Én céltudatosan mentem egy szakra (műinfó), elvégeztem 5 év alatt (pedig rengeteget buliztam közben, persze tanulni is kellett). Ennek ellenére én a rektort (volt rektort) ismerve viccesnek találom és nagyon jó hogy vannak ilyen videók (nem ez az egyetlen, csak a többit még nem találta meg a subba, és ezért nem is csámcsog rajta). Valamint elég sok olyan embert ismerek akik ezt szintén viccesnek találják. Ööö. Akkor mi alja nép vagyunk? Hogy ha azt hiszed, hogy az egyetem csak a tanulásról meg a magolásról szól, akkor hát lehet hogy egy picit el vagy tájolva. Itt is voltak olyan emberek, akik csak ezt látták az egészben, na őket őszintén sajnáltam, meg sajnálom is. Persze nem szabad átesni a ló túlsó oldalára sem, de az se egészséges, ha valaki nem bulizik (és itt nem csak az ivást meg a züllést értem) egyetem alatt. Persze mindenhol vannak kivételek, de szvsz valahogy így születnek a diplomával rendelkező droidok.