Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carramba2

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árpád keményen megharcol a HP-vel, akik szintén nem adják fel egykönnyen, bár mindig készségesen válaszolnak. Június elején küldte el nekünk a vásárlás után kicsivel később meghibásodott, majd a szervizben összekarcolódott laptopjának történetét, ami azután újabb…..
A magyar vízilabda válogatott hétfőn hajnalban remek győzelemmel kezdte a sanghaji világbajnokságot: Kemény Dénes csapata 11-10-re verte a mindig kiszámíthatatlan montenegrói válogatottat. A 13 magyar éremesélyes tiszteletére, na és persze a minket levelekkel bombázó…..
carramba2 2011.07.19 23:20:11
Érdekes téma került szóba. Az internet anonimitása. Áldás-e, vagy átok? Személyes álláspontom az, hogy sokkal jobb, ha a véleménynyilvánítás anonimitása biztosított, mint a névvel történő vita. Való igaz, hogy szemtől-szemben a viták általában kulturáltabbak szoktak…..
carramba2 2011.07.02 10:40:01
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
carramba2 2010.09.04 18:55:20
Praxis Túl van szedálva a néni 2010.08.27 06:00:00
Hát rossz sztorikból nekünk kijutott, ha kórházakról és ápolónőkről és orvosokról van szó. Édesanyám 76 éves. A 70. szülinapján még felfogta, hogy mit kapott a szülinapjára. Csak pár nap kellett a sötétséghez.A diabétesz és az érszűkület már csak a legkisebb bajunk. 6…..
A magyar gazdaság már-már példátlan erőt mutat mostanában, legalábbis a Sziget fesztiválra érkező külföldiek erre is gyanakodhattak a tegnapi nyitó napon. Lényegében sosem ért olyan keveset az eurójuk kicsi hazánkban, mint most.    Az történt ugyanis, hogy az egyik…..
Sziasztok! Tavasszal vesztettem el a kisbabámat. Az orvosom, akihez évek óta járok, a magánrendelőjében olyan volt, mint a vaj. Na persze, nem kevés pénzt hagytam ott neki.Aztán a kórházban, amikor a műtétet végezte, a két nap alatt (amíg bent voltam) összesen harminc másodpercet…..
Sziasztok! Nekem rossz tapasztalataim vannak a ceglédi kórházzal kapcsolatban, amelyet szeretnék megosztani veletek. Terhesgondozásra Albertirsára jártam, oda járt le hozzám Ny. doktor úr havonta egyszer,vagy nem is jött,mert dolga volt. A 39. héten voltam nála szerdai…..
Azt hiszem én is tudom öregbíteni a Bajcsy Kórház hírnevét. Tavaly nyáron, éjjel 3 óra körül arra ébredtem, hogy iszonyatosan viszketek, és mikor belenéztem a tükörbe vizes hólyagok tömkelegét láttam magamon. Az egész testemet-talpamtól,a fejem búbjáig – beborította.…..
carramba2 2010.06.25 00:27:07
Foci VB lázban ég az ország. De talán nem haszontalan figyelni más sportágakat is. Pláne, ha a focival ellentétben igazi bravúrt vagyunk képesek elérni, hihetetlen körülmények között. A magyar férfi kézilabda válogatott 2 gólos hátrányban várta Szlovénia legjobbjait ma a…..
Praxis Fáj bazdmeg 2010.06.20 09:50:00
Sziasztok, Az én sztorim átlagos lehet, nem vagyok rákos, nem veszítettem el egyik végtagomat sem, szerencsém van. Azonban az orvosok hozzáállása rutin műtétem során hagyott némi kivetnivalót maga után. Három hónapja operáltak. Nem szívműtét volt vagy ilyesmi (csak hogy a…..
carramba2 2010.06.20 20:31:29
@hrcs_123: Azért nem lehet, mert a tályogban genny van, és ha a genny a váráramba kerül, vérmérgezés (sepsis) alakul ki. A helyi érzéstelenítő beinjektálásával a gennyet is be lehet vinni a véráramba.
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
carramba2 2010.04.13 23:02:10