Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KandúrBandi

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kéri János:Nőnapi köszöntőTavasz hajnalánRóluk emlékezünk,A nőkről, kiknekÉletünk köszönhetjük.Ki mindentMegtesz értünk, a nő,Dajkál, ápol,És felnevel ő.Hálánk szálljonLányra, anyára,Ki a családotÖsszetartja.Szépséges nők,Jó asszonyok,Kívánunk boldog,Víg…..
Találtam két nagyon kellemes és a nyárhoz, vízhez köthető írást. Olvasattok bele, és ha tetszik, klikkeljetek tovább a cikkek eredeti helyére.  ;)    Medencében szexelni. Tudtam, hogy idén lesz egy ilyen posztom. Tavaly az egyik kommentemben megígértem, hogy…..
      Írd meg nekem milyen kandúr típus nálad a nyerő. Hosszú legyen a szőre vagy rövid? Milyen legyen a farka? Menyire legyen izmos? Vadásszon sok egeret, madarat neked? Vagy elég, hacsak nem éhezel de boldog vagy mellette? Mikor legyen hozzád kedves…..
Nekünk férfiaknak megismerni a nőket egy életen át tartó kirakós játék. Valakiben mindig van olyan, amit meglepődve fedezünk fel. Ez persze az évek és a nők számának növekedési arányában egyre kisebb, ritkább meglepetéseket okoz. Én olyan öregnek számitok hogy már nem…..
         Néhányszor voltam statiszta filmforgatásokon.(nem pornófilmeken) Én nem tartottam unalmasnak másokkal ellentétben. Kovi szakmájában is vannak vicces és szórakoztató pillanatok. Olvassatok bele. Én könnyeztem a…..
Utcán a tökét vakargatósKézen fogva sétálás közben minden nő után sunyin megfordulósOrdenáré módon bebaszós utána nagyon fickósan dugniakarósTerepjáró tulajdonososSajnálom szívem, de ez most kanbuli lesz szövegesKocsmából hazafelé dülöngélős az utcán hugyozósMindig…..
Milyen a férfiak péniszmérete női szemmel?1 - Kicsi2 - Közepes3 - Nagy4 - Hü, a mindenit!5 - Van fehérben is?  - Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?- Hát kedves uram, az első hónapokban…..
A szopó horoszkóp párja....Nyalós horoszkóp :)Tudományos értekezés a kunilingváció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy"hogyan nyalnak a pasik, csillagjegyeik szerint"? Kos:A kos férfi a vad és ösztönös erők birtokosa, jellemzője az ösztönös,körítések…..
KandúrBandi 2010.06.07 18:32:26
@Adelajda: Nem. :))

"Én a vad és ösztönös erők birtokosa vagyok, jellemzőm az ösztönös,
körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre török, úgy nyalok, mintha az
életem múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, őszinte és gyors végkifejletet
szeretik, nem fognak bennem csalódni."
Az (esőzések ellenére is) meg nem hajló fák közt született ez a két kölök kandúr, akik jelenleg a mamájukkal egy zuglói ház udvarán sütkéreznek a napon, ami végre visszatalált az égre. Fekete Konstantin és Cirmos Dezső mancsa veszélyes mértékben cuki, és az anyjuk is tudja.…..
A zenének fontos szerepe van az életemben. Csak úgy mint a szexnek és a kettő együtt .... A szeretkezés már magában is egy zenemű. A ritmikus mozgások összehangolása, olyan mint amikor egy zenekar ad elő egy zenei művet. Figyelnek egymásra, tetszik és élvezik a másik…..
Én nem sokat foglalkoztam a horoszkópok olvasásával. Olyan szemfényvesztésnek tartottam, amit a női újságok tudnak csak eladni a mindent elhinni akaró csajoknak.Aztán egyszer mégis megakadt a szemem egy ilyenen. Mert több valós dolgot találtam benne, mint hamisat. Kilencven…..
 18 éven felülieknek!!!(Az alábbi kitalált történet szereplői is kitalált személyek. Nevük vagy a történet egyes részleteinek a valós élettel vagy személyekkel történő egyezése csak is a véletlen műve lehet) ;)Hajnali fél négy van. Minden csendes, nyugodt. Nándi is…..