Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futazsofi

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kéken való túra nekem a nagybetűs Menedék. Menedék a hétköznapok hajtása, a stressz, a világ történései elől. Olyan pár nap ez mindig, amíg csak a kedvesemmel, a barátaimmal együtt töltött órák, a jó beszélgetések számítanak, vagy a hosszú csöndek, amikor némán baktatunk egymás mellett/mögött az…..
mai menü: 4x5 perc futás, 3perces pihenőkkel. az utolsó körben 6,5percet futottam!!! ez nekem óriási szó!észrevétel: az első 5 perces blokk sokkal könnyebben ment, mint "annak idején" :D az első 1 perces!!! sőt talán még a mai utolsó 1 perc is könnyebben ment,…..
futókaland egyre nagyobb körök 2010.05.01 23:27:00
már annyit kell futni, hogy kezdem kinőni a közeli lakótelepet! :-) ha már negyedórát tudunk egyfolytában futni, lemegyek majd a Duna-partra, hogy izgalmasabbá tegyem a dolgot.mai napi menü: 5x4 perc futás, 3perces sétákkal. sikerült lefutni az összesen húsz percet, bár egyszer 5…..
futókaland 3 perc, letsz dú it 2010.04.28 21:18:00
a napokban kicsit kummantottam, két pihenőnap helyett négy... na de ma, ma pótoltam. 3perc futások, 2 perc pihenővel, aztán az utolsó az 4 perces volt.. kíváncsi voltam, mit fogok érezni holnap után, amikor már a 4perceseket kell nyomni. :-)futottam, és a londoni marathonra…..
futókaland éjszakai kör 2010.04.23 23:54:00
taxisok lassítottak, kutyások, bulijáratok mind mind előre engedtek, hogy fussak csak. helyes fiúk intettek, fütyültek, próbáltak leállítani, utcacímeket kérdezve. csak intettem, mert a légzéssel még hadilábon állok, nem eshetek ki az ütemből, félő, hogy akkor beakad a levegő,…..
ez igen nagyon jól esett! szintén zenész: 2px4futás, közben 3 perces séták, amiket rövidítettem! fülbehallgatón ezerrel ordított: lets do it, and do it! frankó!!! életemben először mondom ezt futás után! tisztára frídom! táncolnék örömömben!a város már alszik, biztos…..
futókaland brühü 2010.04.18 21:41:17
nagyon csalódott vagyok nem tudok ma menni, a mandulám legyőzött. VIszont ma sétáltam kb fél óra megvolt. És holnapra már tényleg meggyógyulok és felzárkózok.A rossz napokat télleg ki kell hagyni.. hogy utána több erőnk legyen ... ugye? olyan lelkifurdimvan...brühühümegyek…..
Úgy aggódok érted! ugye nem vagy beteg, meg ilyenek?! ..
futazsofi 2010.04.18 10:06:44
@futakata: ott vagyok!
futókaland futó akarok lenni!!! 2010.04.17 19:54:03
már megint nem ment a reggeli kelés, annyira elaludtam, hogy a nyelvtanfolyamra sem értem oda :-(aztán elmentünk Buszcárkával futóscipőt venni, mert a nagy áruházban annyira nagy leárazás volt, hogy csekkek ide vagy oda - cipő lett belőle. fiús cipőt vettem, mert a lányosak annyira…..
futókaland szünnap 2010.04.16 22:28:54
akkor ma edzéstervet váltottunk - és pihenőnapot tartottam! jól esett, ám! nem azé' mer' lusta vagyok... :-)holnap reggel megyek futni, ugye holnap futni kell? csak ezt írd meg nekem, plíz!csók neked! pihenj, és remélem gyógyulgatsz is!..
be-be-be-be-ki-ki-ki-ki... a mai napon 1 perc futás, 2 perc séta egymás után 10szer ismételve volt a menü. a 8. futós percnél már nagyon utáltam az egészet! nem is tudom, mitől annyira gáz a futás, mármint számomra. olyan durva lustaság kerített hatalmába minden egyes futós…..
gáz van... a torkomban , mintha egy seb lenne, egészen felkapaszkodik a fájása a fülemig.Mi tévő legyek? Arra gondoltam, hogy garganizálok egy kis szőlőpálinkával. De ez ilyen drága fajtának tűnik, nincs szívem kiköpni :)Szóval mi lenne ha gyorsan öblögetnék egyet, bebújnék az…..
futókaland futócipős 2010.04.15 13:08:25
megvan a titok nyissa (hogy erre nem gondoltam):"futás közben-a táv előrehaladtával-egyre jobban megdagad a láb, az ellépés fázisában a futócipő a lábhoz képest megrövidül, így a pont láb nagyságú cipő nyomni fogja a körmöket, ami a köröm bevérzéséhez, rosszabb…..
futókaland szakad má' meg 2010.04.15 11:40:06
asszem E-nek lesz igaza. idézem: "Orbán Viktor szerint hétfőn egy új országban ébredtünk fel. Az időjárásból ítélve ez: Anglia" franc az esőbe! a lelkesedésem nem ássa alá! egyenlőre..., de egy kis napsütés mégis inspirálóbb lenne!napi jó tanács futakatától: ha…..
futókaland mára pipa 2010.04.14 22:24:00
az első nap azé' - valljuk be - nem is volt olyan megerőltető! fél óra gyaloglást fél lábbal is! a hajnali kezdést skippeltem, mert kissé hosszúra nyúlt az éjszaka... az ébredés nem ment olyan könnyen. a melóhelyről így is fél órát késtem, persze ebben a máv is ludas volt…..
futókaland Alapozó 2010.04.13 22:22:00
Így kezdjük el...A zelső nyolc hét edzésterveAhhoz, hogy kellő formába lendüljünk, a fokozatosság elvét kell követnünk. Ehhez nyújt segítséget ez az edzésterv, amely segítségével 8 hét alatt eljuthatunk oda, hogy 30 percet (kb. 3 kilométert), nyugodt ütemben le tudjunk…..
futókaland START 2010.04.13 21:51:00
Két egykor általános iskolás barátnő 14 év után összefutott egy közösségi portálon. Néhány üzenetváltás után kiderült, hogy még mindig egy húron pendülnek. Gyorsan feltűnt mindkettőjük számára a másik kishitűsége. Hát elkezdték biztatni egymást. És láss csodát,…..