Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irodista

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kiadónak nem kellett, a szerző céget alapított, és saját kiadásban megjelentette könyvének harmadik kötetét - Könyvesblog. Céljaik 35 százalékát érik el a magyar cégek egy kutatás szerint. Két érdekes megállapítás:"Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a…..
Ha új vagy egy irodában, különösen, ha vezető beosztásba kerülsz, nem hivatkozhatsz korábbi szakmai múltadra vagy őszülő halántékodra, mikor magad mellé szeretnél állítani másokat. Érdemes a pszichológia trükkjeit bevetni, hogy meggyőző legyél.  Robert…..
Néha szükség lehet az excel függvények angol megnevezéseire, illetve fordítva. A teljes lista az excel 2007-es verziójára elérhető az itt. Az Excel telepítéskor felrak egy FUNCS.XLS fájlt, ami tartalmazza az összes angol függvénynevetke és annak magyar megfelelőjét.Íme…..
Az amerikai kongresszusi meghallgatáson kiderült, hogy egy sor eljárási és fizikai hiba vezethetett a tizenegy emberéletet követelő robbanáshoz a mexikói öbölbeli DeepWater Horizon olajfurótornyon. Emiatt a létesítmény elsüllyedt, és az elmúlt 24 napban többmillió liter olaj…..
A két hete kavart komoly vihart az a Powerpoint bemutató, amit Stanley McChrystal tábornok, az NATO erők afganisztáni parancsnoka prezentált. A diához a tábornok hozzáfűzte, aki megérti a slide-ot, megnyeri a háborút.Ebben minden hiba benne van, amit egy prezentációban el lehet…..
Irodai kávézó Fejleszd önmagad! 2010.05.03 18:52:00
Az elmúlt hónapokban egyre komolyabban foglalkoztat a kérdés, hogyan válhatok jobbá, egyáltalán fontos-e, hogy valamiben a legjobb legyek. A Lifehacker.org-on jelent meg egy bejegyzés, 42 módszer, hogyan fejleszd önmagad címmel, ebből szemezgettem a legizgalmasabbakat. Olvass minden…..
Az üzleti életben a Pareto-elv, más néven a 80–20 szabály jól ismert. Lényege, hogy számos jelenség esetén a következmények 80%-a az okok mindössze 20%-ára vezethető vissza. (Pl. a vevők 20%-a generálja a bevétel 80%-át, stb.)Az 80-20 szabály a mindennapi életünkre is…..