Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apaszamár

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
apaszamár 2010.04.18 12:16:21
@jjulie: érdekes vélemény, csak éppen megcáfolva nem lett, amit mondtam. Meg kell vizsgálni, hogy miért szavaz valaki a Fideszre, és bármily meglepő, nem szerepel az első 5 helyen a fizetésemelés utáni vágyakozás -legalábbis erre mifelénk. Az általad megfogalmazott vélemény, mely azt sugallja, hogy értelmes ember nem szavaz a fideszre, kicsit arra hasonlít, amikor azt mondták egyesek, hogy a haza nem lehet ellenzékben.
apaszamár 2010.04.18 12:28:49
@panelburzsuj: üdv, ha jól értem, azt mondod, hogy vannak, akik 90%-ban a program alapján döntenek egy párt mellett?
Az első forduló adatainak elemzése kapcsán egy lényegi elmaradásom van még: az egyéni jelöltekre és a listákra leadott szavazatok összehasonlítása. A kérdéssel a választás előtt is többször foglalkoztam, legalább két okból ugyanis kiemelt jelentőséget kapott 2010-ben a…..
apaszamár 2010.04.17 19:27:55
Kedves Gábor,
www.kacsacsor.blog.hu Ott írtam arról. hogy Kiskunhalason nem is kis számban akadt Mszp-fidesz szavazatmegosztás. Ennek okait is kifejtem. Üdv: apaszamár
 Passzivitás? Na neeee.....  Az első pár mondat, melyet nem mint, koordinátor, hanem mint jelölt (jelölt jelölt) hangoztatok. Jó pár kitelepülés, szórólapozás, klubszervezés és underground mozgolódás eredménye, hogy összeállt egy csapat a Bács-Kiskun megyei 8-as…..
apaszamár 2010.04.16 14:22:40