Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hang_Solo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délután egy vezető gazdasági döntéshozóval beszélgettem, akinek sikerült egy igazán meglepő kérdést feltennie: miért ne jelenthetné be a Fidesz most - és valósíthatná is meg rögtön az új parlamentben -, hogy az első lépése a kétharmados törvények…..
Hang_Solo 2010.04.14 19:45:00
@b p: Mindig tanul a zember. Manythanx!
Hang_Solo 2010.04.14 21:36:06
@BonFire: Ja ezt már vágom, csak nem ismertem...
Off.:
a nick mellett miért nem jelenik meg a kép, pedig az adatlapomon megjelenik.Meg minden beállításnál.
On.:
Tisztelem Gáborban hogy bárki mellé ültetik mindig kiegyensúlyozott és objektív tud maradni.Ma is. Hétfőn is (ATV Kálmán Olga választási m. ) a Stumpf mellett- Bár ott néha látszott rajta az elfojtott röhögés...Ez se egy könnyű szakma
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
Hang_Solo 2010.04.13 19:33:34
Kedves Török Gábor!
Egy kicsit off, de

Érdekelne a véleményed ( esetleg egy poszt keretén belül nevek nélkül) a magyar politikusi kultúráról, felkészültségről és retorikai képességekről. Eszembe jutott mindez például a "Kálmán Olga esete Kósa Lajossal" című projektről ( volt itt néhány komment, de azért szerintem túl könnyedén átsiklottunk e felett az óriási blama felett), valamint a Morvai Asszony Hir Tv-s riporterével történt rendkívül magasröptű interjújáról a választás estéjén. Ide illeszthető még az is hogy OV szinte mindig olvassa beszédét, ha meg nem akkor az borzalmas és összefüggéstelen tud lenni. (Ilyen volt az együttérzés kifejezése a Lengyelek felé a baleset miatt)

Kíváncsi lennék továbbá arra, hogy a Te általad az ATV-n tegnap este is felvetett kikényszerített vagy inkább ki nem kényszerített miniszterelnöki vagy miniszterelnökjelölti vita létre nem jöttében mekkora szerepe van a magyar sajtónak és médiának úgy együtt véve. Sajnos megint csak Kálmán Olgát tudom példának hozni ( Persze nincs egyedül-tisztelet a kivételnek) az olyan riporterre, akinél egy politikus nem arról beszél amiről akar - magyarul nem kampánybeszédet tart - hanem a kérdésekre válaszol.( Vagy próbál) Naszóval ha tele lennénk ilyen újságírókkal és médiumokkal szerintem azok is simán ki tudtak volna kényszeríteni egy ilyen vitát. Én a sajtó részéről sem láttam azt a fajta nyomást, amit mondjuk egy német vagy egyéb nyugati országban tapasztalni lehet.

köszönettel