Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DinkoDako

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta tervezett videót sikerült most bepótolnunk, amiben az eddig bemutatott filmek közül összeszedtük a tíz legidegesítőbbet, amikre a legkevésbé akarunk emlékezni. ..
Horror-Mirror Felnőttünk? 2011.01.25 08:22:00
Amint azt bizonyára minden kedves olvasónknak feltűnhetett, ezentúl rákérdezünk, hogy elmúltatok-e 18 évesek. Igaz, hogy erre senki nem kötelezett (bár valószínűleg kötelezhetnének), de jobb, ha mi tesszük meg az első lépést ez ügyben. Ugye Ti sem szeretnétek, ha az oldalt…..
Ez egyfajta promo videó a vízipipának. Akinek esetleg kételyei vannak a vízipipázással kapcsolatban, vagy éppen a szülei tiltják tőle, annak itt ez a videó.Mutasd meg a szülőknek, hátha jobb belátásra bírja őket :)A karcoló hang a kamera hibája, engem is…..
ezt eltaláltákNagyon régen vágytam már egy olyan gyümölcs ízre, ami finom olcsó és legfőkébb finom és olcsó. Az XL készítői meghallgatták imám, végre eltalálták ezt az ízt, és potom pénzért adják. Már-már majdnem azt tudom mondani, hogy a Tiger vetéjtársával…..
4teenMegkaptuk a magunkét, végre megérkezett a Kerozin név alatt debütáló gyümölcsital High School Musical dobozal tiniknek! Fubazz, mit kell megélni, hogy az energia(szerű)italokat is megfertőzze a kór. Amikor megláttam, meg se néztem, hogy mit tud ez most pontosan, csak a kerozin…..
ettől - sem - szállsz elKerozin, frappáns nevű ital, nekem legalábbis tetszett, amikor anno megláttam, hogy ez a neve. Először kevertem a kalaschnikov energiaitallal (külső hasonlósága miatt), ami csak abban eggyeik, hogy mind a két doboz piros jegyekkel van ellátva, meg "k"…..
Ghostbusters 3   És íme, a Szellemirtók harmadik része. Holnap délutánig hivatalosan is halott vagyok :) Jó szórakozást.   ..