Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megvilágosodott nő

265 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Csak a szívével lát jól az ember. Így sajnos a legtöbb képzett, egyetemet végzett, diplomás ember nem jól lát, nem jó döntéseket hoz. A gondolkodás nem isteni, univerzális működés, pusztán emberi. Vagyis boldogtalanság, az alkotóerő elvesztése, elerőtlenedés, betegség, dráma az eredménye. Az…..
  Mindenki mást ért szeretet alatt, élményei szerint. Van aki kedves viselkedést, van aki felelősségvállalást, van aki szexuális vágyat, van aki azt szereti ha az ő értékrendje szerint cselekszik más, stb.A legnagyobb szeretet maga az életerő, a tudatosság, az önazonosság, a belső harmónia. Ennek…..
      Pótmamaként tapasztaltam olyat, hogy a fáradt, kevés életerejű szülő inkább enged a gyerek pillanatnyi vágyainak, csak hagyja őt békén, ne nyaggassa tovább.Mert egyre nagyobb öntudatú, energiájú gyerekek születnek. Az életerő hasznos, mint ahogy az atommaghasítás…..
Egy felnőtt ismerősöm torokgyulladással ment orvoshoz. Megvizsgálták a torkát és megkérdezték, hogy a mandulája megvan? Válaszolta, hogy nincs, gyermekkorban kivették. A torka sehogy sem akart gyógyulni, pedig ment a 2. a 3. és a 4. orvoshoz is, mindenhol ugyanaz történt. Az orvos…..
 Margaret Island ( ill. Koncz Zsuzsa): Egy lány sétál a domboldalon  Bródy János szövege  https:/youtube.com/watch?v=7WsAUNlXB_E "Fekszel a fűben és eljön a szél Megérint téged és halkan mesél Valóság nincs, te nem létezel Az élet csak álom, ne ébredj fel! Eljön az óra és…..
A legnagyobb pofonokból lehet a legtöbbet tanulni. Ha már rájöttem, hogy rossz irányba haladok, változtathatok. A legnagyobb bűn: a materializmus, az énkép testre korlátozása. A testérzet (nyujtózáskor, mozgáskor) már jó. Életerő önmagamból nem nyertető, csak a…..
A 15 éves Tóth Andit kérdezik, Te sosem fáradsz el? Ha nincs mit csinálnom igen, de ha csinálok valamit, akkor nem. A tevékenység közben tud a jelenben lenni. Ha megáll... a karmikus terhek ránehezednek...
A fizikai szinten történő gyarapodás, siker (anyagi, utazási, párkapcsolati és egyéb lehetőségek) nem mutatják, hogy tudatilag fejlődik-e valaki.Lehet valaki - kívülről nézve - egy helyben álló (nincsenek utazások, új TV, új munka), mégis rengeteget fejlődhet a boldogság, a…..
  Nem tárgyakat hagyok örökül, hanem élményeket és sorsot teremtő módszert. Tiszteld meg magad azzal, hogy ne kelljen penészes edények, szemét közt, egy hajléktalanhoz illő, káoszban élned! Ha filmet nézni van időd, akkor rendet rakni is! Alakítsd ki azt a jó érzést, hogy…..
A szinte csak kifelé élő ember betegsége.Pl. olyan előadóművészeké, mint Tóth Gabi, Gregor Bernadett Szabó Gábor, Michael Jackson. Az önértékelését a környezetétől váró ember betegsége. Akinek nincs saját belső, egészséges énképe. Aki nem hajlandó önmagával…..
  Ma busszal mentem Pestre. És kitűnő volt. Fiam élménye negatív volt a buszozásról. Szerinte hosszadalmas volt, amit csalódásként élt meg.Párom autóval szokott közlekedni, egyszer vonattal ment Pestre. Fázott, negatív élménye volt. Kb. 100-szor mentem már Pestre…..
   ...csak történnek a dolgok. Az élet okosabb nálunk. Csak sodor magával. Visz örömmel, fájdalommal. - mondja Liptai Klaudia egyik szerepében (Jóban rosszban) a fiatal feleségét gyászoló férjnek. Tévedés. Mindig vannak válaszok.Csak esetleg azok olyanok, amik a környezetünk…..
A hazugság ára a boldogtalanság.Önmagunkkal kíméletlenül őszintének kell lennünk. Hallgatom Görbe Nórát, ahogy nyilatkozik az életéről Szili Nórának. Azt mondja, hogy a négy perces "Linda visszatér" demo felvételét egy napos fekvéssel pihente ki. Valamint amikor nem bírja…..
A népmese nem mese abban az értelemben, ahogy ma a mesét értelmezzük. Nem pusztán a szórakoztatás a célja.A népmese a legfontosabb bölcsességek, mint az élet legfontosabb értékeinek átörökítője a fiatalabb nemzedék tudatába.Az egyik ilyen ősi tudást megörökítő mesében a…..
Már a rómaiak is tudták: cirkuszt (vagyis műsort) és kenyeret (vagyis szerény megélhetést) kell adni a népnek, akkor nyugton marad.Ma cirkusz helyett filmek szolgálják ezt a célt. A filmekből megkapod azt az információt, hogy mi kell ahhoz, hogy jó ember legyél (dolgozz keményen…..
Álom tartalma: Párválasztásom nem szenvedélyből, hanem nyugodt, ésszerű, szeretetből történt. Éreztem, hogy képes vagyok a jót választani. Nem hajt érthetetlen szenvedély rossz döntés irányába.Álom megfejtése: kikerültem a szenvedélyenergiákból a szerelemenergiákba. ..
Az egyszeri ember számára is látható, hogy a bankszakma erkölcstelensége az, hogy átvágták a hitelfelvevőket.A magyar ügyvédi szakma pedig kiállította magáról a bizonyítványt a devizahiteleseket ért igazságtalanságok kapcsán.Az ügyvédeknek, a bíróságoknak az lenne a…..
Állandóan küzdesz a súlyproblémáddal? Nem érzed magad elég karcsúnak, elég nagy mellűnek, elég feszes fenekűnek vagy épp elég telt ajkúnak? Sanyargatod magad kemény edzéssel, diétával - mindhiába?Gondolkodj! Egy férfias értékrendre alapuló, teljesítmény-központú,…..
Az emberi test egy tudat által vezérelt biorobot.Arra van tervezve, hogy energiákat tároljon és működtessen. Egy eszköz, mint a számítógép merevlemeze.Az energiák a megszokott gondolkodási sémáink következményei. A szokássá vált energiák hatják át testünk, és ezek…..
Az igazság mindenki számára más és más.Tudathalmazok vagyunk. Ahány lény, annyiféle tudat. Nincs 2 egyforma tudat, nincs 2 egyforma lény. Mint ahogy nincs 2 egyforma ujjlenyomat. A tudatunkat tapasztaljuk valóságként. Ez a mi igazságunk. Az igazságérzetünk annál inkább csorbát…..
Aki sokat beszél egy témáról, ő még nincs benne. Ő még csak vágyik rá. Aki éli, az nem beszéli. Hisz minek arról beszélni, ami természetes?Gondolj bele! Ha van sportkocsim, nem beszélek arról, milyen jó kocsi ez. Ha még nincs, de vágyom rá, akkor sok figyelmet fordítok a…..
Tudomásul kell venni, hogy a fizikai világban a férfias teremtő energiák hoznak létre nagy teljesítményeket. A legelismertebb emberek, szinte bármilyen területen, férfiak. Legyen az sport, politika, tudomány, vagy éppen olyan nőies dolgok, mint a főzés, divat. A fizikai világ a…..
Egy nőnek sokkal kevesebb szenvedéssel is el lehet jutnia a megszabaduláshoz, mint egy férfinak. A férfit a küzdés (akár önmaga legyőzése) teljesíti ki. Ez is jó út a megvilágosodáshoz. De egy nő számára ez nagyon kínos. Mert a nő nem küzdésre, hanem gyönyörre termett. Olyan…..
Mi történik, ha elmesélsz barátaidnak egy jó szaftos fogorvosi történetet magadról? Hogy szenvedtél, kínokat éltél át... stb. Sajnáltatod magad. Ekkor vizualizálod a Te sajnálni való lényed. Teremted a valóságod. Minél többször látod magad meggyötörve, annál nagyobb…..
Az öregség már az ember harminc éves korától elkezdődik.Az öregség nem más, mint az állati (anyagi) lét velejárója, a tudat, az elme beszűkülése, az agy leépülése. Az agy leépülése először csak abban nyilvánul meg, hogy az ember nem képes új dolgokat szeretni (a fiatalok…..
megvilágosodott nő 2013.05.28 08:42:01
@Alexander9:
Köszönöm hozzászólásod. Jól eső érzés tölt el, ha hasonló gondolkodásúakra bukkanok. Örülök neked.
Ajánlom figyelmedbe legújabb bejegyzéseim.