Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike Powell

59 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Max Payne 3 - előzetes 2011.09.14 19:11:00
Én azt mondom, nem lesz ez rossz: a poszterről mondjuk nekem inkább egy alkoholista John McClane ugrott be, de a Rockstar Games legalább be merte vállalni, hogy csavar egy merészet a sztorin, s a neo-noir balladát elviszi a trash irányába; főszerepben egy lepukkant, életunt Max Payne-el.…..
Hát...ismét itt vagyok több, mint fél év kihagyás után...hát ez már kellett is nekem, mert ez az időszak eléggé zsúfolt volt....jóval, kevésbé jóval, rosszal...de majd szépen lassan elkezdek mesélni mindent a legelejéről, hogy mi történt ez alatt az időtartam alatt.Hát most…..
Nos...eljött az a nap is, mikor vissza kell mennem a csatatérre: tehát a koliba, ahol még 2 átkozott évet kell kihúznom...sajnos...Reggel negyed 8kor keltem fel ez alkalom miatt. Hogy miért is? Mert máshogy nem lett volna buszom. :D Nos felkeltem, kicsit összeszedtem magam, és mentem…..
A tegnapi nap után kicsit jobb volt a lelki állapotom. Bár bevallom: hiányzik...nagyon hiányzik.Ma is szokásos 10 óra környékén keltem fel. De sajnos utóljára, mert költözök viszsa a fránya koliba, ahol 2 évet kell még lehúznom...most az egyszer örülök is neki, mert amilyen…..
Nos...egy újabb napaz életből...egy fájdalmas nap, ami hasonló fájdalmakat okozott, mint egykor...Az egész egy szokványos reggelrel kezdődött... Ez nálam 10 órát jelent. Felkeltem, kajáltam, aztán gép...MSN játék, minden. De aztán jött egy mérföld kő a magánéletemben.Axellal…..
Nos...a nyár utolsó fő produkciója, a falunap jött el...persze én akkor is 10-kor keltem fel, mint ahogy szoktam (lassan át kellene szoknom a 8 órás alvásra a suli miatt). Arra keltem, hogy 1ik ismerősöm felkeresett, hogy akkor mi lesz ma, megyünk-e be a városba, stb.. Végülis délbe…..
Hát...itt a nyári szünet vége, lassan már suli időszak, ismét itt a naplóm írásának folytatása...kicsit pihennem kellett 1 kis blog-mentes időszakkal.Hogy válaszoljak Anonim116 kommentjére: elgondolkodván szavain igaza lehet. Csak az utolsónál tényleg van valami, ami megfogott.…..
Nos...szokásos "korai" felkelés megvolt. Kicsit gameltem délelőtt, kicsit Family Guy-t néztem, kicsit segítettem Axel-nek a CoD2 Mod Tools map készítésben. Ennyiből állt a délelőttöm...de ami ezek után következett...maga a rémálom...Hát, amit el akartam érni és életem…..
A tegnapi nap végéről lemaradt az, hogy mikor befejeztem a bejegyzésem, reflex-szel beszélgettem. Pontosabban inkább csak tanácsot és megértést vártam tőle. Aznap este leltem meg a nagyon jó barátaim csoportomnak utolsó tagját.Ma reggel szokatlan korán keltem (7:20). Hogy miért is?…..
Hát...a mai nap nem keltem olyan későn, 10 órakor. Addig Tv-t néztem, majd gép, XFire, CoD2, Total Overdose, Killing Floor, ameddig fel nem jött Foxihadnagy.Aztán jött egy hirtelen rossz előérzet, mikor bekapcsoltam a kedvenc kis számomat. Nem tudtam miért jött elő vagy mit akar nekem…..
Nos, ha már nyár, akkor pihenés...mostanában szokásom átaludni az egész délelőttöt. Ez ma sem volt máshogy. Délután 1-kor ébredtem és 2-kor keltem...bár ne kellett volna...Mikor felkeltem és kajáltam, leültem CoD2-ni. Tehát XFire. Winamp, Ventrilo és minden más. Csak hogy…..
Nos...bocsánatot kérek minden olvasomtól, hogy nem írtam tovább a blogom, de rengeteg dolgom volt + kellett a kis pihenés is. :) Ígérem, hogy holnaptól ismét beindul a blog.Rövid összefoglaló, hogy mi történt a blog hanyagolásától kezdve idáig: megszűnt Elleth-tel minden…..
Nos, a vasárnapom se tellett valami pihenősen. Itt is el kellett mennem, de már szerencsére egy emberhez. De azért volt ott is mit megszenvednem.Nála voltam olyan fél 2-tól 6 óráig. És hogy miért? Mert egy átkozott LAN csatlakozással szenvedtem. De mire sikerült kijavítani, addigra…..
Nos minta cím is írja: ismét nem volt nyugtom szombaton. Délelőtt bátyámnak csináltama GPS-ét, majd délután...Nos a délutánom így nézett ki: délután windows-t raktam az otthoni gépre. Azzal is eltököltem, mert mire befejeztem az 4 óra volt. Majd szólnak, hogy menjek fel 3…..
Végre péntek...végre beszélhetek MSN-en Elleth-tel...végre Killing Floor. - kb. ezek jártak a fejemben. Hogy végre pihenjek otthon. Ami nem éppen a legjobban sikerült.Mert estétől hajnalig bátyám PDA-jával szenvedtem, mert megkért arra, hogy próbáljam a géppel összehozni. Kellett…..
Mint minden csütörtök: unalom, unalom hátán. Semmi pénz ilyenkor, hogy elmenjek valahova (inni vagy esetleg billiárdozni). De semmi. Se cash, se szórakozás.Iskolai nap teljesen átlagos volt. Mindenki ment volna haza, stb., stb. És a szokásos csütörtök este, ami alatt kockultam (hisz…..
Nos. Mint ami a címben is benne van, volt egy kisebb érdekesség a fogászaton.1. óra után mentem be a fogászatra. Ott egy ismerősömmel találkoztam össze. Kb. 10 perc múlva be is hívtak, be is adták az érzéstelenítőt. Eddig minden rendben is volt. Egészen addig, ameddig vissza nem…..
Nos, a szokásos suli, pihenés, kockulás valamint "tanulás" után az egyik barátomnak küldtem egy SMS-t, hogy végülis mi lesz a mai nappal. Hát visszahívott 5 perccel később és mondta, hogy menjek le 7re a Mekcsey-hez. Nos, igazából jó hogy hívott, mert egy másik…..
Nos hát...eljött a nagy nap. Infó érettségi. Kíváncsian vártam, hogy mennyire fogom kiröhögni a feladatsort, de belátom: hamar az arcomra fagyott a mosoly.Na de miért is? Hát igazából az Excel feladatsor miatt. Az kivégzett. Annyit még nem szívtam Excel-lel, mint máskor. Pedig…..
 Nos hát, reggel számomra korá fel kellett kelnem, mert volt egy befejezetlen melóm. Azt a gépet helyrehozni, amit tegnap technikai okok miatt nem tudtam. Így hát elkezdtem Windows lemezt írni és a szakadó esőbe biciklire pattantam és mentem a megbeszélt helyre.Most egy páran…..
 Nos...mint ahogy gondoltam. Eléggé imbázós nap volt. Reggel az egyik haveromhoz mentem be a városba a lemezemért. Bár nem olyan gyorsan ment ez.Mikor felmentem haveromhoz (Győzike házától 50 méterre) hát ott ragadtam olyan fél 10ig. Mert nem is volt buszom, meg beszélgettem is…..
 Miért pont ez a cím? Az első rész arra akar utalni, hogy hogyan szedjünk össze egy 3ast bioszból kb. fél óra alatt. Hát...mikre nem jó az Önismeret óra, amikor filmnézés van.Délután mikor hazaértem, a szokásos gépezős, pihengetős, Elleth-tel beszélgetős, CoD2-zős…..
Mit is írjak erről a napról...igazából semmi lényeges nem történt. Unalmas iskola, unalmas kolis délután (leszámítva azt, amikor egyik osztálytársam felhívott és úgy recsegett a telefonom, hogy 2 percbe tellett, mire megértettem mit akar), stb..Bár egy dolog miatt volt…..
 Hát...hagyj ne kezdjem el megint azzal, hogy "szar volt az iskola" szebb körmondataival.Ami igazán lényeges, az a délutáni rész. Hogy miért? Mert haverom megkért arra, hogy egy filmfeliratot fordítsak. Kicsit nehéz meló lesz, de azért megpróbálom. El is kezdtem egy…..
Ez is egy átlagos keddi napnak ment el. Unatkozás a suliban, semmit se tanulás, lustálkodás.Délutáni kolis napról hagyj ne beszéljek. Bár ekkor volt egyik haverom születésnapja és mivel én múltam el 18, ezért nekem kellett kihoznom az alkoholos cuccot a boltból. Igaz, én is ittam…..