Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xevax Tavax

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zamat Mi a junk food titka? 2010.01.29 09:00:00
A tavalyi volt a tizedik karácsony, mikor a nagyi megtartotta magának a habos, csokis sütije receptjét. - Majd egyszer. - hangzott ismét a dühítő válasz. Számtalanszor feltúrt konyha, ronggyá lapozott szakácskönyvek, remények és feleslegesen összecsokizott edénykupacok után…..
Xevax Tavax 2010.01.29 15:25:28
December 28-án a santiagói Metropolitan állatkertben született öt fehér tigriskölyök. A Wikipedia információi szerint a tigrisek közül kizárólag a bengáli tigrisnek fordulnak elő a természetben fehér egyedei. Fogságban a szibériai tigrisek közt is előfordulnak fehér egyedek,…..
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
Új év, új rádió: új hullámsávon, de az évtizedek óta megszokott frenetikus stílusával folytatja munkáját Jáksó László. Az ötvenes éveibe lépve is fiatalos, dinamikus, sokak által közkedveltnek tartott sztár maga erősítette meg értesülésünket, amiről a környezetéből…..
Xevax Tavax 2010.01.08 09:43:24
@weirdo:

"Bocs, ez nem szponzorált hirdetés?"

Ezt most komolyan kérdezed? xD
Modorosblog A modoros Indie 2009.11.25 06:59:00
 Ez a téma annyira szemérmetlenül kínálta magát, hogy az ember már-már belepirul...De mielőtt beleásnám magamat személyesen is egyik kedvenc zenei irányzatomba, átadom a szót Dájvidnek, aki nemcsak az ötletet vetette fel, hanem azonnal meg is kínált pár részletben a…..
Lesley a 8kerből a szememre vetette, hogy nem nagyon írok semmi városhoz kötődő művészeti projektről (ami bizony igaz), de hogy nehogy nagyon lelkiismeret-furdalásom legyen, rögtön ajánlott is egyet. Szabó-Lencz Péter saját bevallása szerint napszemüvegfejű - festő. Július…..
Blogunk hónapok óta foglalkozik az újbudai alkoholárusítás korlátozásáról szóló rendelettel. Már márciusban felhívtuk olvasóink figyelmét, hogy Molnár Gyula miként védi meg a ZP-t és a Riót, míg záratja be az összes többi kocsmát. A nem éppen józan…..
B-oldal A 2 Unlimited nyomában 2009.01.27 10:35:00
Általános iskola 8. osztály. Lengyel piacon megvett kazetta. No limit klipje a tévében, állandóan. Műfaj: eurodance. Mindenkinek van egy titka. Nekem az, hogy szerettem a 2 Unlimited-et.A 19 éves - amszterdami repülőtéren séfként dolgozó - Ray Slijngaard, illetve hasonlóan…..
B-oldal Hooligans hasonmás zene 2008.12.13 07:30:00
Tavaly a Story! online-ban felröppent a hír, hogy a Hooligans egyik slágere egy Hanson dalra naggggyon hasonlít. Persze az orgánum nem meglepő módon a "lopás" kifejezéssel élt, gondolom ezt úgy úszhatták meg, hogy a megjelenés így is úgy is a zenekar hírnevét építi.…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..