Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kasat

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Hajrá, Inter! 2010.05.19 13:05:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok…..
Tegnap este baráti körben néztem a választásokat. Bevallom őszintén a hideg futkosott a hátamon, amikor Orbán Viktor választási beszédét halottam. Futkoshatott is hiszen az ott elhangzott beszédet még maga Sztálin elvtár vagy akár az osztrák festő (Hitler) is megirigyelhette…..
Varánusz Túl a csúcson 2010.04.26 08:00:00
Mint őrült lufi ki veszti a gázát,szálldosott Viktor a rónán át,a Kékes hegyéig ő biz meg sem állott,palack nélkül menti a magyar világot!             Szórakoztató este volt a tegnapi. Meglepetés nem született. Az…..
kasat 2010.04.26 11:25:03
@nestrot10:

Hát hallod ne legyen igazad, de sajnos van rá esély.

Én is ettől tartok
Mindig is kérdés volt számomra, hogy milyen lelkivilágú, milyen erkölcsi nívón élló ember képes az MSZP-re szavazni? A "rendszerváltás" után a a volt kommunista utódpártra szavazni is felfoghatatlan volt, de ez után a nyolc év után megmagyarázhatatlan. Kik ők? Ki az a…..
Az én autómnak is tolatott már neki egy vakegér még évekkel ezelőtt és ő sem akarta elismerni a felelősségét egészen addig, míg a kihívott rendőrök meg nem győzték róla, hogy ha most nem ismeri el, később csak rosszabb lesz neki. Gergő nem tűnik ilyen szerencsésnek, mert az…..
Pocokdisznó Névadás 2010.04.17 15:08:17
A blog miért lett pocokdisznó? Van egy kutyám aminek ezt a becenevet adtuk. Hihetelen okos és ugyanakkor akaratos is. Amúgy Gomez a neve. Ím Ő a blog névadója:           Van egy társa is aki szerintünk "gyogyós", mert…..
Pocokdisznó Az első 2010.04.17 14:42:00
Ezt a blogot azért hoztam létre, mert....őőőő.... nem tudom. Elkezdem aztán majd csak lesz valami. Itt nem lesz csak ez vagy csak az. Ami szembe jut. Örömet okoz valami vagy netalántán bánatot leírom. Nem csak rólam fog szólni. Egyszóval minden ami érdekesnek tűnik számomra az itt…..
Konzervatórium Kétharmad 2010.04.13 18:20:00
Schlagwortokban a következőkre lehetne használni a kétharmadot: 1, adatvédelem: az adatvédelmi törvényt két okból kell megváltoztatni: egyrészt nem hatékony; adataink védelmét ígéri, de nem képes azt teljesíteni, másrészt hiányoznak belőle az elmúlt 18 évre reagáló…..