Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyulka

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... egészen addig, míg az első gyermekem napvilágot nem látott. Aztán a második megint újat mutatott. Olyan dolgai voltak, amik az elsőszülőttnek nem. Mondják, a testvérek sem egyformák és ez így van rendjén. Még tervezünk egy kistestvért, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ő majd milyen lesz.  A…..
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Dr. Kopp Mária ismert szociológus 2009.nyarán hozta létre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat, mely a Három Királyfi Intézet Nonprofit Kft.-ből, a Népesedési Kerekasztalból, és a Sajtókerekasztalból áll. A Mozgalom célja, "hogy megszülessenek a tervezett gyermekek…..
Nyulka 2011.07.12 23:32:45
@Lasombra: vízipisztoly, de nem is az a fő cél, hogy megoldja. Arra ott van a NK. Többnyire. És igen, megszoktuk, h ami tetszik a hatalomnak, azt lenyúlja... ez már a rómaiak óta így megy :P
Nyulka 2011.07.13 00:03:11
@Lasombra: nem lehet megérteni a médiát, h mi alapján párosít hírt hírértékkel ;) nem kötelező, ez benne a lényeg. ami kötelező, az sosem megy, lásd orosz tanulás anno...
Nyulka 2011.07.12 23:21:50
@Lasombra: nem pánikolok ;) tudod, do not panic :D és legyen Nálad törülköző... ;)
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
Subba Szupercukiság: Vérhörcsög 2010.11.06 10:00:00
Egyik kommentelőnk szerint az állat veszett volt, és a videó készítője azóta el is hunyt. Állítólag van is anyag a neten erről, csak oroszul, ha valaki lenne olyan jó, hogy utánaolvas, hálás lennék!..
  Tudjuk, hogy nincs sportértéke az ilyesminek, de engedjék meg, hogy mégis teljes egészében idézzük a Kapcsolat.hu pleinair nevű kedves felhasználójának blogbejegyzését, amelyet kiégett hangulatban írt.  KÖSZÖNJÜK A NYOLC ÉVET   Búcsu az aranykortól.…..