Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mzee3000

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKV a Főváros saját tulajdonú nagyvállalata. A BKV éves költségvetése olyan 130 milliárd forint. A bevett forma egy ilyen vállalat működtetésére, hogy az utasok, a tulajdonos és az állam állják a költségeket 1/3-1/3-1/3 arányban. De Budapesten nem ez a helyzet. Az állami…..
A mondó törtődik ön és környezete egésségével. Törődjön vele ön is! Immár péztárcája is bánhatja, ha rossz helyen kapja be... a cigit! A Fővárosi Közgyűlés Kolozs András szocialista képviselő javaslatára június 3-án döntött arról, hogy betiltják a dohányzást a…..
Mzee3000 2010.09.02 08:32:14
Hosszú csúszás és megannyi kitűzött és törölt dátum után a héten, egészen pontosan augusztus 23-án elindult Bangkokban a reptéri gyorsvasút éles üzeme. Korábban már jártak naponta a vonatok délelőtt és délután, így a turisták helyett főleg a reptéri munkába járó…..
Én még soha nem húztam fel magam annyira, hogy telefonon tegyek panaszt, email formájában viszont kétszer is csináltam ilyet. A Zóna taxi válaszra sem méltatott, a Tele5taxi meg lerendezte annyival, hogy elvileg kapott egy ejnye-bejnyét a sofőr. A reggeli motoros egy harmadik céget…..
Kedves Despota, olvasók és trollok!   A "kedves" főnököm azt képzeli magáról, hogy macsó és nincs olyan nő a földön, akit ne kaphatna meg. Éppen ezért, aki nem vevő a közeledésére, az retorziókra számíthat.Házas ember, két kisgyerek apja, de ez nem tartja…..
Mzee3000 2010.08.25 13:49:24
A Forbes magazin idén is listát készített a tíz legjobban kereső rapperről, a 2009 júniusa és 2010 júniusa között beérkező különböző jövedelmeik (ruhamárka, turné, reklámszereplések, produceri munka, albumeladás stb.) alapján.A lista:1. Jay-Z 63 millió dollár2. Diddy (Puff…..
Mzee3000 2010.08.24 15:30:20
@Viktus: úgy ahogy itthon az egyszerű paraszt, kint az egyszerű paraszt veszi meg.
Ingatlanosirodalmi barangolásunkat a XIII. kerületben folytatjuk. A szerző, aki magát is beleköltötte a versbe, szép feszes rímekben dicséri portékáját, a végén enyhe szabadverseléssel. Mondjuk nem egy József Attila, legalábbis azt hiszem soha nem érdemli ki a munkásosztály…..
Jól működő országokban az állami ünnepek függetlenek a mindenkori kormányzattól, a belpolitikai viszonyoktól, a költségvetési hiánytól, a lebonyolító haveri cégtől, vagy éppen az árvíztől.  (Fotó: Beliczay László/MTI) Az idei augusztus 20-a sajnos ismét nem olyan…..
Richard Mosse 1980-ban született Dublinban. Az amúgy New Yorkban élő fiatal fotográfus tavaly készült el fotósorozatával, melyben Szaddám Huszein néhai iraki diktátor híres palotáit, illetve környéküket járta körbe és próbálta megörökíteni utóéletüket. A sokatmondó…..
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
Mzee3000 2010.08.18 08:52:56
Gulyásdemokrácia Hazaárulózás 2010.08.16 22:45:19
Na végre. Négy hónapot kellett várni a választás után, de most először megtörtént. Az MSZP lehazaárulózta a Fideszt. Meg lehazugozta persze, de azt már megszoktuk. És a stílus, drága szocialista hölgyeim és uraim, a stílus, csak azzal van a baj.Ennyi? Így ez jött össze az…..
Mzee3000 2010.08.17 09:33:48
Mzee3000 2010.08.17 12:12:14
@Kenneth: "mondjuk a Bajnai - Oszkó kormány teljesítménye szerintem megfelelő volt, őket támogatnám". barátom: neked vagy fingod nincs a dolgokról, vagy valamelyik rokona esetleg barátja vagy, vagy nagyon hülye. Támogatni olyanokat, akik kilopják a zsebedből a pénzt, és jót röhögnek rajtad?
Sokan és sokféleképpen próbálják magyarázni, hogy a második Orbán-kormány működésének első időszakát mi jellemezte. Ezen az oldalon én is tettem kísérletet az első lépések értelmezésére, foglalkoztam azzal a felvetéssel, amely a jogállam leépítésében vélte…..
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
Alaphangon tízmillió forintot kap Nagy Feró, Geszti Péter, Keresztes Ildikó és ifj. Malek Miklós az RTL Klub ősszel induló tehetségkutató show-jáért – írta a vasárnapi Blikk. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a bulvárlapnak nem akart konkrét összegeket mondani…..
A Blikk úgy tudja, hogy A Széf műsorvezetője pótolhatja Stohl Andrást az ősszel induló tehetségkutató műsorban. Mint írják, hivatalos döntés még nincs, de Sebestyén Balázs a legesélyesebb a szerepre. Balázs neve korábban is felmerült már, és tulajdonképpen kivételesen…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
Mzee3000 2010.05.06 15:05:53
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..