Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szófi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
Szófi 2010.04.13 13:49:05
Kedves Laci!

Soha nem írtam, kommenteltem még blogos írásokra, mivel semmi értelmét nem látom, általában el sem olvassák a szerzők. Vélhetőleg ezt sem fogod, de most úgy éreztem, hogy ez el kell, hogy mondjam.

Nem értelek, igazán nem értelek, mert sok mindent lehet mondani erre a szerkesztőségi cikkre tényleg, kifejezetten rossz az érvelés, nem a megszokott színvonal (nyilván a tépelődés okozza), sőt rossz a végkövetkeztetés, mert a saját szellemisége szerint a kis pártokat kellett volna támogatnia.

De László, mégis bátor, mert véleményt mert írni akkor, amikor mindenki az égvilágon hirtelen narancssárga lett, már a választások előtt hónapokkal. A vesztes mellé állt (még én sem értek vele egyet!) de lemerte írni. A nyomtatott sajtóban. Amit nem lehet visszavonni, meg kitörölni meg javítgatni magam. Végleges, bár gondolom pont neked nem kell ezt magyarázni.

Mindenesetre örülj, hogy B.B. nem ír rólad vagy az indexről cikket, mert szerintem nem kapnátok levegőt sem. De nyilván nem fog, mert nem olyan, nem az típus.

Viszont áruld már el nekem, miért szarik az ember arra az asztalra, ahol még nem sokkal ezelőtt evett?

No de mindegy is, ennyit szerettem volna, természetesen véleményed lehet, tiszteletben is tartom, csak nem tartom fairnek. Mert a Narancs nem propagálta az MSZP-t az elmúlt időszakban.

A szerki. szar húzás volt, én elismerem, elvágták magukat jópár évre.

De jó újságot írni még mindig tudnak.

Így én maradok a Narancsnál. Ezt a cikket is miattuk olvastam el. És nem győztél meg, jobban kellett volna a cikked, ahhoz megírni.

Sajnálom összességében ezt az egész helyzetet, hogy ez a cikk megszülethetett.

Üdv.
Szófi 2010.04.13 19:14:49
@ pimpalini és @ szorokin

nem tudom figyeltetek-e, de írtam azt is, hogy nem értek a szerki.-vel én sem egyet, mert megítélésem szerint a lap szellemiségéhez az állt volna közelebb, ha kifejezetten a két kicsit (mdf/lmp) támogatja.

és igen, az mszp-t le kellett váltani, ez a lehető legdemokratikusabb dolog, amit történt, hiszen egy 8 évig nem kormányzó pártot nem lehet tovább a helyén tartani, mert nagyon nem ment neki.

DE ettől még a Narancs egy jó hetilap. Újságírók írják a cikkeket, jó minőségben és ne felejtsük el nem csak politikai, hanem (sőt inkább) kulturális szempontból pedig kifejezetten hiánypótló. (bár lehet, hogy ezzel a Demokrata olvasók nem értenének egyet:-D)

Kritizálni meg természetesen lehet, de Szily cikke nincs jól megírva, de Szily erőssége sohasem ez volt, lássuk be. Félreértés ne essék, semmi bajom nincs vele, jó fej-szórakoztató, de nincs mögötte semmi, jó keze van, ennyi. Sokkal több is lehetne (lehetett volna) belőle, mint egy a blogszférát szerkesztő valaki az indexnél.

Egyszerűen nem állnak meg az érvei és az fáj a legjobban, hogy látszik, hogy nem olvassa a lapot vagy csak ritkán (és mondhat erre akármit, átjön). Én minden héten olvasom és hidd el nem szeretem az MSZP-t. És ugyanúgy kiakadtam, mint ő, mikor olvastam a szerki-t.
Na de ez a cikk, azért kicsit más dolog.

Mondom, örüljenek annak, a T. Indexesek, hogy nem ír rólatok cikket. Mert meglehet említeni ám a sok forrásfeltüntetés nélküli, lopott (akár Mancsból lopott) cikket, a szar újságírást, a helyesírást teljes hiányát, a buta szellemtelen cikkeket.

Én indexet csak főcímekben olvasok, annyi bőven elég is. Bulvár és gyorsan jönnek a főbb hírek. Elemzést isten ments, hogy elolvassak, mert minek? Ha minőségi újságírást akarok olvasni, akkor még mindig marad a nyomtatott sajtó - általában a hetilapok esetében.

no ennyi.