Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Derien

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat” – miután a feleség közli a férjével, hogy nem lehet gyereke, a hölgy gyanúsan gyorsan túlteszi magát a történteken, és lazán készül egyik…..
Derien 2011.12.04 14:44:30
Beltenyészet Simple 2010.05.11 10:01:00
Mindig fáradtnak érzed magad? Kimerült vagy és rettentően hullámzó a kedélyállapotod? Fárasztanak az egyhangú bulik és az unalmas társaság? Úgy érzed nem halad sehová az életed? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád! Bazd ki a picsába a drogos barátaidat és visszakapod az…..
Hogyan szeparálódik le egy kokainfüggő egészséges életmódú társairól? Miként veszíti el környezete szimpátiáját és hogyan záródik be előtte a normális életre való esély utolsó kapuja is? Ki számit menthetetlennek? A legnagyobb mértékű függőség is gyógyítható, ha…..
Vajon milyen pozíciókat tölthet be a társadalomban egy hosszú ideje drogot fogyasztó személy? Mennyi pénzre van szüksége egy partiarcnak, a „szigetben maradás”-hoz? A függőségben szenvedő személyeket az általuk használt tudatmódosítójuk mennyisége és fajtája…..
Beltenyészet Outlook 2010.04.18 21:16:00
Szemezgetés egy bennfentes (B) és egy anticsaládtag (A) beszélgetéseiből, avagy B mégsem olyan reménytelen eset?  (Rövid helyzetismertetés nem rendszeres olvasóknak. K és C drogosok és barátok. K-t kidobta csaja, mert sokat szívott, és így kénytelen odaköltözni …..
Beltenyészet Magzati sors 2010.04.17 11:19:00
Ahogyan sok nő, T is megunta a folyamatos baszogatást párkapcsolatában és szeretet utáni vágyakozásában meglelte a feltáruló kiskapukat. 4 év után el is hagyta a menthetetlenül kokainfüggő C-t egy másik férfiért, aki kiegyensúlyozottabban tudta biztosítani neki a megszokott…..
Beltenyészet Sikersztori 2010.04.14 23:29:00
Vannak barátaid, akik nem drogoznak? Jól érzed magad drog nélkül egy buliban?   El tudod képzelni a jövődet drog nélkül? Nem? Nos, akkor a család © biztosan befogad! B kedvenc szava: szánalmas. Minden számára megmagyarázhatatlan eseményre, cselekvésformára, vagy…..
Jól megfigyelhető, hogy a kokain milyen mértékben rombolja le a megszerzett tudást is.  Ha közelebbről megnézzük 30-40 év közötti középkorú kísérleti alanyainkat, megfigyelhetjük rajtuk utoljára óvodás korban fellépő barát-nem barát effektust, ujjal mutogatást.…..
Beltenyészet Blame 2010.04.14 23:14:00
Üresség, magány, szégyen, fáradság, kimerültség, gyengeség, depresszió. A kokain másnapi melléktermékei. Visszamarad, mint a kávé alján a zacc. A lélek segélykiáltása, védekezése, láncra verése ellen. Emberek, kik fogékonyak a belső hangra, és mások, akik csak monoton…..
B-t  meglehetősen vonzotta a családi kör, minden lehetőséget megragadott, hogy teljes jogú családtagnak tekintsék, és ezért bármit képes is volt megtenni. Természetesen ez nem volt könnyű feladat, hisz K szavait idézve: "Jó, jó, de mégiscsak egy kurva".  Ezt…..
Beltenyészet Local heroes 2010.04.13 17:27:00
Történetünk főhősei esettanulmányok. Előfordulási helyüket tekintve egyre terjeszkedő népességszaporulatról beszélhetünk, mégis a szigetlakó fajhoz sorolhatjuk egyedeiket. Tévképzeteik határtalan mértékének ékes bizonyítéka, hogy a Család © -nak nevezik magukat, pedig…..