Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Clown

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Mr Clown 2010.04.28 18:51:55
@rowi: mert pl a magyaregy mindkét meccset adta azér - a szemetek meg elhalászták előle és csak keddenkét közvetítenek - ez neked a koncepció? ezt nálunk kibaszásnak hívják - nincs digim baszódjak hanyatt - és netem sincs - a mókahelyemen meg azér nem maradok éjfélig
Mr Clown 2010.04.28 19:11:49
@rizla: és ha mindet a digi adná, akkor: jobb mintha nem is adnák - és ha nem is adnák, akkor jobb mintha nem lenne meccs?
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
patakvér A láncfűrészes pingvin 2010.04.23 14:29:00
 Egy magyarázatot egyáltalán nem igénylő Gróf Balázs remekmű.  ..
Oltári jókat mosolygok, amikor blogok nyilvános szórólapokat "szivárogtatnak" ki Molnár Gyuláról. Lehet cikiződni, hogy nem hangsúlyozza a pártját, de teljesen értelmetlen megtévesztésről beszélni. Érdekes, hogy a fideszes Páva Zsolt kék színű és teljesen…..
EZ Basic – Hello Heavy (TwelveTones) Nemrég jelentette meg a második nagylemezét a magyarországi indie-élmezőny egyik jeles képviselője, az EZ Basic. Szarvas Árpád és csapata a Hello Heavy névre keresztelt albumán büszkén folytatja a már megkezdett utat. A zenekar, a kezdeti…..
Mr Clown 2010.04.23 12:45:17
Eszembe jutott, hogy a kampánycsend előtti utolsó napon talán azt is meg lehetne még nézni, hogy abban az 57 választókerületben, ahol vasárnap folytatódik a küzdelem, kire szavaztak a választók listán. Az alábbi táblázatban nincsenek az egyéni sorrendtől drámai mértékben…..
Van egy határ, amit szerintem még egy szélsőjobboldali pártvezér esetében sem szabad átlépni. Gábor úgy lépte át ezt a határt, hogy a nyomában most is kiszakított, véres agyvelődarabkák repkednek a levegőben. Olvasónk a jól ismert taktikát alkalmazva a…..
Mr Clown 2010.04.16 17:49:10