Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hk624de

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet aranykoránál is bevált Ásés-brigádos gondolatfolyam - sokadik közös művünk nosferatóval, egy webkettes Lennon-McCartney... kösz neki. Szokás szerint övé a macskaköröm. Vigyázat, hosszú!Házgyár, teherautón kettesével szállított építőelemek, daruk,…..
  Miután Orbán jól ki „polgári piknikezte” magát a hétvégén, ma már arra is futotta, hogy önértékelést tartson, és hát, mint minden szentnek, neki is maga felé hajlik a keze. A beszédét a nagy összevisszaságok jellemzik. Nem győzte dicsérni magát, pedig…..
hk624de 2010.09.08 08:36:41
A magyar médiaipar mindig képes valami meglepőt húzni, és most nem a mára sztenderdnek számító, "a (tetszés szerinti kertévé random tehetségkutató vagy egyéb reality műsora) versenyzője kecskét inzultált análisan hat államtitkár társaságában" szintű műbalhékra…..
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..