Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YomaMan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A medic zsákok az alapokat tekintve javarészt megegyeznek. Szögletesek, sok zsebesek és nagyméretűek. Az 5.11 próbált ezzel szakítani. A zsák vállpántjait a hagyományos módon készítették el, és megtalálható a derékpánt illetve a vízszintes csatos pánt is. A heveder…..
YomaMan 2015.04.02 19:32:19
@Pappa01:
Tisztelettel megjegyzem! Igen első ellátó, medic. Nem harctérről beszélünk, hanem civil környezetről. Ha van rálátásod erre a témára és ezt ne vedd kötekedésnek, akkor tudhatnád, hogy sürgősségi ellátásban az ABCD szisztematikus betegvizsgálati rendszert használjuk, melyben az "A" jelenti az átjárható légút biztosítását, ami nemcsak a naso-és oropharyngealis tubust jelenti, hanem szükség esetén a légút leszívását is.Egyszerű kézi vagy taposó szívó! Hidd el, hogy örülsz egy ilyen szerkezetnek, ha az eszméletlen sérült-beteg szájából ömlik a vér vagy hányadék és el szeretnéd kerülni, hogy megfulladjon!
YomaMan 2015.04.02 21:14:06
@EMT: Nem a táskára céloztam, a légút leszívásáról beszéltem, mint légútbiztosító "A"-n belül szükség esetén végrehajtandó beavatkozás.
YomaMan 2015.04.02 21:17:49
@Pappa01: Igen ebben igazad van, sajnos a táskák befogadóképessége véges.
Molnár Noémi Budapesten gimnazista, és az iskolai tanterv része, hogy készítsenek egy egyéni, egész éves projektet egy szabadon választott témáról. Nos, Noémi nem kevesebbet vállalt be, mint, hogy 5 hónap leforgása alatt 100 embernek biztosít lehetőséget, hogy ingyen tanulja meg…..