Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockerc

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnapra egy igazi, közösséget megmozgató levéllel készültem. Levélírónk kérdéseket tesz fel az olvasóknak, ettől lesz ilyen kétoldalúan interaktív a dolog, és csuda izgalmas. Innen loptam Sziasztok! Nem is annyira egy sztorit szeretnék leírni, hanem egy felvetésem lenne,…..
Megcsaltalak A nők csalfábbak 2009.09.03 07:39:00
Kedves Blogolók!Megirhatnám az én történetemet is, de úgy gondolom hogy jobb lenne magáról a megcsalásról beszélni. Mi tartozik bele, és mi nem? Csak akkor csaljuk meg a másikat ha lefekszünk vele vagy csak pár ártatlan csók ?Én már csaltam meg, de engem tudtommal nem csaltak meg.…..
Kedves Blogolvasók! A párommal több mint 7 éve vagyunk együtt. A kezdet nem volt egyszerű, mindketten próbálkoztunk másokkal is, de valahogy mindig egymás mellett kötöttünk ki. Azóta úgy tűnt minden rendben van közöttünk. Már évek óta szerettünk volna gyereket, de sokáig…..
rockerc 2010.04.26 13:02:51
@hitvantanyitto.blog.hu:

Sziasztok,
a segítségeteket kérném egy megcsalással kapcsolatos tanulmány elkészítéséhez! A Hallmark felmérést készít arról, hogy mit gondolnak ma Magyarországon a megcsalásról, mennyire tartják megbocsájthatónak, mit tennének ha rajtakapnák a párjukat, illetve mennyire fontos ma a hűség egy párkapcsolatban.
A hűségteszt kitöltése kb 2-3 percig tart, és nagyon sokat segítenétek, ha megtudhatnánk a véleményetek!

Előre is köszi
Itt a link: www.surveymonkey.com/s/Z8VTZ6N