Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tencsi

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hidrogén-peroxid halványkék színű folyadék, híg oldatban színtelen. Gyenge sav, erős oxidálószer. Tartalomjegyzék [elrejtés] 1 Fizikai tulajdonságai 1.1 Molekulaszerkezet2 Kémiai tulajdonságai 2.1 Reakciók3 Előállítás4 Felhasználás5 Források // Fizikai tulajdonságai…..
Az oxigén (vagy régies nevén éleny) az oxigéncsoport elemei közé tartozik a kénnel, a szelénnel, és a tellúrral együtt. A rendszáma 8, a vegyjele O. Vegyértékelektron-szerkezete 2s22p4. Az oxigén a Föld leggyakoribb eleme, hiszen a földkéreg tömegének majdnem felét oxigén…..
Bővebben itt olvashat: Víztisztító készülék és vízszűrő webáruház.Ha VÍZTISZTÍTÓT vagy VÍZSZŰRŐT szeretnénk vásárolni, mindenképp érdemes fordított ozmózis elvén működő víztisztító berendezést venni. Mivel a fordított ozmózis vízszűrő egy rendkívül hatékony…..
Új akciót vettem észre az oxigénes víz weboldalon. Egy doboz oxigén patron csomagot adnak ingyen!..
Deutérium víz Deutérium víz 2010.05.07 10:43:00
Deutérium vízDeutérium víz blog, deutérium mentes víz ára 1500 ft/1,5 liter ami preventa víz. Ebben a webáruházban lehet megvenni. Kattintsunk a webáruház menüre, aztán étrendkiegészítők és utána keressükn rá hogy preventa. Sajnos személyes tapasztalat deutérium mentes…..
Információk a deutérium mentes vízről Információk és vélemények a deutérium mentes vízről. Hol lehet megvenni a deutérium mentes vizet és mennyibe kerül? Itt választ kaphat ezekre a kérdésekre is. Szíves türelmüket kérjük. Érdemes ellátogatni az oxigénes víz…..
Információk az oxigénes vízről   Az oxigénes víz rendkívül jó hatással van szervezetünkre. További információ az oxigénes vízről a forgalmazó weboldalán: Oxigénes víz   Az oxigénes víz rendkívül kedvező hatással van szervezetünkre. Az oxigénes víz…..
Ahhoz, hogy az oxigénes víz jelentősen segítse egészségünket, napi 1-3 liter elfogyasztása javasolt.Napi 3 liter oxigénes víz Ha az oxigénnel dúsított vízből napi 3 litert megiszunk - személyes tapasztalat - olyan érzésünk lesz mintha minden egyes porcikánk felfrissülne. Ha…..