Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irmes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vissza a jövőbe trilógia nagy reneszánszát éli mostanában, megjelent a trilógia Bluray-en, illetve egy sor más vele kapcsolatos termékbejelentés, közlemény is előbukkant így 2011 felé baktatva. A Nike egy remek tie-innel jelentkezett, ami a trilógia első részében is látható…..
irmes 2010.11.25 18:04:30
+1
Az AR.Drone, az iPhone-nal irányítható kamerás, kb. 86 ezer forintos helikopter (kvadrikopter) egyébként is a legjobb játékok egyike, korábban itt írtam róla. Ha azonban ezt még megfejeljük egy augmented reality appal, akkor aztán igazán durva lesz az eredmény:Elképzelem, ahogy a…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
irmes 2010.11.08 19:14:26
Év elején már nyerhettetek nálunk egy MacBookot, most azonban egy még forróbb nyereményjátékot hirdetünk a Trendmagazinnal közösen, hiszen a fődíj ezúttal egy olyan termék, amit hivatalosan még nem is lehet Magyarországon kapni. Egy 16 gigabájtos iPadről van szó, ami egyébként…..
irmes 2010.07.27 14:48:23
Vannak még csodák, az Apple elfogadta az Opera Minit, vagyis a szupergyors böngésző megjelenhet az Apple telefonján. Ez azért is meglepő, mert korábban simán dobott vissza böngészőt az Apple azért, mert ugyanazt a funkciót látja el, mint a Safari.Egy korábbi videóból láthattuk,…..