Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samur

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Mocskos Oranje! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Nincs kedvünk kiszámolni, hány év múlva önti el a tenger teljesen Hollandiát, de…..
...de rosszat. Az eddig 100%-os teljesítményt nyújtó Pál a spanyol zászlós dobozba bújt bele először. Sajnos ez azt jelenti, hogy Spanyolország, le fogja győzni Németországot.Persze, ahogy a német válogatott is botlott egyszer a szerbek ellen, úgy Polip Pál is benézhette ezt.…..
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
samur 2010.07.06 12:07:24
@simy69:
Igazat irsz, de valahogy megis szimpatikusabb focit jatszanak, mint pl. a hollandok, meg ha ok a brazilokon keresztul is jutottak ide.
Ami pedig a szerencset illeti, mindket csapat orulhet, hogy eddig elkerulhette a spanyolokat, ill. a nemeteket. Ez ugyan itt egy kicsit off, de szvsz a masik elodonto akar donto is lehetne.
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
samur 2010.07.04 04:51:57
@HgGina:
BIZONY!
Van ez így, de mit lehet tenni. Vertünk afrikait, helytálltunk Európa ellen, majd meg is leckéztettük őket.Új kontinens, új szakasza a VB-nek és újabb esély a bizonyításra, valamint egyetlen ázsiai csapatként a legjobb nyolc közé kerülésre.Mit várhatunk a…..
24 óra múlva hatalmas siker kapujában fogunk állni. Sőt, már a kilincset markolásszuk majd a kezünkben, hiszen ekkora esélyünk talán soha sem volt arra, hogy bejussunk a világ legjobb nyolc csapata közé. Kedden azonban a Japánok következnek, akik azért valljuk be: verhetőek.…..
Most kiderül, mit is jelent Schweinsteiger neve?  Az elviselhetetlen levéláradatból kiragadva egyet az alábbiakban Fishtax olvasónk aktuális helyzetjelentését közöljük egyenesen a Birodalomból: „Arról írtam még múlt héten, mikor azt a léleképítő győzelmet aratta…..
samur 2010.06.27 03:49:58
@reccs:
Legalabb nem magyarul iratta a nevet a mezere, mint nehany brazil. (Duda, Kaka:)))
Egyesült Államok - Ghána..
samur 2010.06.27 03:33:50
@Deathcrow:
Haaat igen... de majd a japanok!
Gambare Nippon!
12 órának kellett eltelnie, hogy képes legyek klavitúrát ragadni a rettenetes, sokkoló kiesés után. Szögezzük le gyorsan: Svájc ugyan a csoportjából mindig továbbjutó, masszív középcsapat pozíciójára hajt, de nem a világ cikije, ha mégis kiesik. De ilyen reménytelenül…..
samur 2010.06.27 03:29:19
@Player 1:
na vegre valaki a focit is nezte nem csak az aberraciot eli ki
samur 2010.06.27 03:27:01
@Közöd???:
az a te tot qrva anyad!
A foci politikai jelentősége túldimenzionált. A focisták már inkább sztárok, nem hősök: a hősre lehetett politikát építeni, a sztárra már csak üzletet lehet. (Fotó: Telegraph/Paul Grover) Sokakat meglepett, hogy a francia állam és politika a legfelsőbb szinten reagált a…..
samur 2010.06.26 12:30:30
@Szolgálati Füldugó:
Maximalisan egyetertek.
"Ha keresnek, mindg nyitott ajtót találnak felém" - nyilatkozta Vladimír Weiss szlovák szövetségi kapitány még Szlovákiában az afrikai világbajnokságra indulva. Egy héttel később egy újságírói kérdésre válaszolva már csak ennyi sikerült: "Ha még egyszer…..
samur 2010.06.24 14:57:52
Gyenge meccsen Kamerun nem tudott mit kezdeni Japánnal, a lényeg, hogy megvan a történelmi győzelem. Japán - Kamerun 1-0 Hoooray!   A felállás végül nem sokban tért el az általunk megjósolttól, ezen kívül minden másban - elnézést a szerénytelenségért - igazunk volt.…..
samur 2010.06.15 03:02:59
Kapitális politikai hibát követett el tegnap az MSZP, amikor nem törődve a döntés körülményeivel és következményeivel, a parlamenti bizottsági pozíciók elosztása körüli vitában belement egy olyan kompromisszumba, amely után ma – Szanyi Tibortól Cser-Palkovics Andrásig -…..
A Fidesz ma bejelentette: Schmitt Pált jelölik a parlament elnökének. Sajnos a jelölésről egyelőre szinte semmilyen részlet nem derült ki; nem világos, hogy pontosan milyen eljárás alapján döntött a frakció, ki tette a javaslatot, hányan támogatták azt, és vajon volt-e…..
samur 2010.05.06 04:27:00
@pad78: Nem te vagy az egyetlen. Engem is hasonlo kerdesek foglalkoztatnak...
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
samur 2010.04.25 18:37:07
@török gábor: Sajnos kikaptunk. 33–27 lett a vege.
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
samur 2010.04.17 13:09:06
@Balangó:
Csatlakozom az elottem szolohoz.
Tiszteletteljes udvozlettel,
Samur
Szeretettel köszöntlek, Kedves Látogató!Egy néhány fős aktivistabrigád vagyunk. Ez az oldal azért látott napvilágot, hogy ösztönözze az eddig passzív (vagy szerencsésebb esetben másban aktív) választópolgárokat politikai véleményük kifejezésére nem mindennapi eszközökkel.…..
Volt már egy kis időm nézegetni a tegnapi eredményeket, az országos listára került töredékszavazatokat és különösen annak az 57 egyéni választókerületnek a helyzetét, ahol még folytatódik a küzdelem (ezekről később részletesen írok majd). Ezek alapján nekem úgy tűnik,…..