Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tommer07

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen szerencse, hogy nem a tegnapi Cliff Barnes - túrás lánnyal hozta össze a fiút a sors, akkor mit szólt volna. Mondtam, hogy használni fogom ezt a kifejezést.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukKedves Szakítósok!Szinte az elejétől olvaslak Titeket.…..
 Néhány éve masszív elhivatottságot érzek, hogy a szupergejl, mindenkikedvence U2 zenekar ellen evangelizáljak. Nem szeretem a U2-t. És erre sokkal több okom van, mint azoknak, akik kedvelik őket, mondjuk a jó zenéjük miatt. (Nyilván ide sorolható az olvasók…..
Tommer07 2008.11.04 12:11:19
Idióta írás. Jössz itt Bob Dylan-nel.. a nyávogós kreténnel, mint nagy formátumú figurával, hah :-) ne hülyíts már. Az igazi ál-újító farokkal.
Jelzem, hogy Eddie és Pearl Jam pedig Bonoékkal nyomta nem is olyan régen, tehát ő, aki tényleg jó fazon, nem érezte cikinek azt, akiről te most itt okoskodsz.
www.youtube.com/watch?v=q7S67oO8EdY Pedig valószínű, hogy kettőtök közül Eddie adott többet a közöshöz. (amúgy tényleg szeretem a PJ-et, de a U2-val ellentétben sajnos eléggé kifulladtak, már a VS óta kb.
Amúgy az összes nagy sztár (pl. teniszezők is) adóelkerülők.
Neked simán csak savanyú a szőlő. Én szeretem Írországot és igenis elképesztően nagy dolog, h a világ tetején álló rock zenekar európai és ír. Az hogy te hogyan fikázgatsz itt, az pedig csak téged minősít. Üdv.


Nem vagyok tinilány és kommer sem :-)
Gergelynek sikerült megörökíteni, ahogy a veszélyes helyzeteket produkáló hölgyemény, gyakorlatilag a semmiért törtet előre. Valószínűleg nem ez az egyetlen eset, ami a hölgy számlájára írható. Ma történt velem az alábbi bájos eset, Újpest Városkapu közelében. Az Árva…..
Amint az a Magyar Hírlapból valamint a Kékfény című rendőrmagazinból kiderült, az idei Sziget-fesztivál portfóliója speciális elemekkel bővült: láthattunk színes bőrű drogdílereket, akiket narancssárga térdnadrágos rendőrök tepertek a földre, bemutatták a világ egyik…..
A budapesti, Böszörményi és az Istenhegyi út sarkán álló madárszobor védelmét kicsit messzebbről kezdeném, tágabb horizontról indítanék a jobb megértés kedvéért. Minden magyar politikus hazudik, mondta két éve egy magyar politikus – történetesen éppen Gyurcsány…..
 Mai novellánkban a szerencse fia elindul a hetijegyével, hogy levadásszon mindenkit, aki két lábon jár (a barátnője begipszelt lábával így esett ki). A nagyszínpad árnyékában leszúrta a vadat, de rengeteget bukott. Először csak egy estét, majd kettőt, végül mindent. A…..
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
   Legendás az orosz közrendőr erkölcse, van rá ok sok. És lám csak, Rasid Gumarovics Nurgalijev (EN) tábornok, az Orosz Föderáció belügyminisztere (nem tévedés, nem Kazahsztáné vagy Azerbajdzsáné!) most fellelte a spanyolviaszt. "Sajnos tény, hogy a rendőrök…..