Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hijackMate

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Manapság hatalmas mértékkel terjednek a videók és szerintem sokunk belebotlott abba amibe már másik három helyről (http://www.youtube.com/watch?v=ItZyaOlrb7E&feature=related). Belőlem valahol pozitív dolgokat vált ki, hogy a legújabb "vicc" tárgya egy dobos!…..
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Elindítom hátha később más is veszi a fáradtságot! Mint már látszik a címből szombaton Gödörbe látogattunk többed magunkkal (Dönci,Dani,Roy,én) meghívásra, és nem mellesleg perka részlegünk születésnapja alkalmából. Vidám hangulatban érkezés, bejutás (ezúton is…..
HiJack!BLOG HiJack! a Blogger 2010.04.04 15:25:00
Örületesen nagy tisztelettel és szeretettel üdvözöllek a HiJack! hivatalos blog oldalán. Mostantól ezen fórumon a zenekar tagjai számolnak be aktuális élményeikről a zenekarral, koncertekkel, és minden egyéb számukra fontos dologgal kapcsolatban.Olvasgassátok rendszeresen és…..