Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szétcsapott kozákkucsma

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap kiderült, amit mindenki tudott, Andrea és bandája átverték Lalit, de legalább az idióta testvérétől megszabadultunk, aki ott maradt a farmon, mert az az élet kell neki, legalábbis a kommentekből az RTL Moston valami ilyen sztorit értettem. Karesz nem örül, hogy Hannát más…..
Annak ellenére, hogy a részek újból kétszeres hatóerővel robbannak az agyunkba, az összefoglalók nem lettek hosszabbak, ember legyen a talpán, aki ezekből ki tud hámozni valamit. Laikus szemmel annyi történt, hogy Lallerék Szlovákiában szalmán szundikálnak, Lófej meg megint…..
Néha olyan érzésem van a sorozat nézése közben, hogy a szerkesztők átgondolják, hogy mi lenne az életszerű megoldás egy helyzetre, majd pedig annak az ellenkezőjét írják le szegény színészeinknek, most is, Kristóf ahelyett, hogy örülne, hogy egy délelőtt alatt összeszedtek…..
Remélem, hogy lassan visszajönnek a szerkesztők olaszbó’, mert már a helyettük beállított pattanóbogarak is kezdenek kifulladni, nehezen tudom elképzelni, hogyan lehetne a kedvenc sorozatunk ennél is érdektelenebb. Mi is történt legutóbb? Karesznak hiányzik az apucija, Zsófikának…..
A fesztiválszezonban az a jó, hogy az első pár napban örülsz, hogy megszabadultál ezektől az agyhalottaktól, de a vége felé viszont már jóleső bizsergéssel gondolsz arra, hogy lassan megint tévézhetsz. Nem. Viszont újból itt vagyunk, tenyereljünk is rá a play gombra, mint az…..
Nálam is beütött tegnap a nyár, sikerült véletlenül bekúrni a barátaimmal, mielőtt megírtam volna a tegnapi hogyvoltot, mea maxima culpa! Cserébe viszont ma egy duplahogyvolttal kárpótlódhattok, csapjuk is meg Ritát! Rég nem volt ilyen paprikás reggelünk, Karvaly a a lassan…..
A duplapornós rész szépen megágyazott egy tökös veszekedésnek, nézzük ma mihez kezdenek a nagyrészt munkanélküli hőseink. Lófej abrakoltatja a többieket, érdekes lenne megfigyelni, hogy Lali mire ugrana gyorsabban, ingyenkajára vagy egy meztelen csajra. Zsófinak viszont nagyobb…..
Egy hete már csak arra bírok gondolni, hogy megint rám kerüljön a hogyvoltírás sora, az meg csak a cseresznye lenne a tortán, ha még a rész is jó lenne, amire most esély is van, a szextelefon és a családi konfliktus együttállása a bosszúállásban áll éppen, ezt pedig az…..
A magyar igazságszolgáltatás meglepő gyorsasággal adta vissza Dzsó szabadságát, ráadásul Barbi még arra is rádumálja, hogy költözzön vissza a villába, visszatérünk lassan a kezdetekhez, jót tenne a sorozatnak, ha átgondolnák a témát és újból a nulláról kezdik. Addig is…..
A mai részben meglátjuk, hogy egy sértett Karvaly mire képes a Facebook-oldalak létrehozásán kívül, Dzsó még mindig hűvösön csücsül, és lassan elkezdheti meg is szokni a négy falat, mert az alibije rozoga lábakon áll, mit hoznak ki ebből ma délelőtt? Gabesz édesdeden…..
Egy hétig nem néztem a sorozatot, de a hogyvoltokat elolvasva, szerintem jobban jártam az EFOTT-tal. Kezdjük is, Tudjukki el, Cápa el, Rita bosszút forral, Barbika fél, ennyi derült ki az eddig általam látott leghosszabb előzetesből. A budai hegyekből tippelhetünk, hogy Dzsóékhoz…..
Ide is elérkeztünk, ha hihetünk a pénteki előzetesnek, már Márcselló is megtudja, hogy Hannácskánk pocakja a sok gumicukortól nő, nem pedig a pocaklakótól. Valósznűleg lesznek még hullámok, de lassan valami új konfliktusszál is befuthatna már, de tényleg. A tetőzés közeli…..
Valószínűleg a szerkesztő lamantinok is nyaralnak, így az RTL Klub outsourcongolta az állatkertnek a forgatókönyvírást, de annyira nem történik semmi, hogy a héten biztos, hogy a hüllőház lakóin van a sor. Ugorjunk is egy fejest a nihilbe! Egy kívánós asszony minden akaratát…..
Vörös nap kel Budapest felett, para történt tegnap éjjel: Hanna kiakad, mert végül nem vetették el, Mindenes Zoli meglobogtat egy két gurigát Anikó előtt három emberért cserébe, életcél #4. Jöjjön, aminek jönnie kell, Lali cseszi le a görényeket a konyhapulton, ahogy értem ők…..
Most, hogy Hanna terhessztorijának a második fejezetébe tapostunk bele, lássuk, hogy Márcselló tisztességes férfiember vagy pedig egy szégyentelen kan-e? Megússzák-e Lallerék, hogy az adósok börtöne legyen az egyik új helyszín? Mennyit hajlandó Dzsó megtenni a szerelemért?…..
Egy újabb péntek érkezett el, ráadásul most egész hétvégén izgulhatunk, hogy mi fog ugyanaznap este történni a hőseinkkel. A részek félbevágásának az az eredménye, hogy most már tényleg csak kétnaponta érdemes nézni a sorozatot, a napközbeni részben annyira nem történik…..
Már kezdtem volna örülni, hogy csak fél rész erejéig kell alámerülnöm ennek az alternatív valóságnak a förtelmes mocsarába, hogy utána napokig ne tudjak kikecmeregni, de már az előzetes emlékeztet, hogy annak ellenére, hogy a részek rövidebbek, a töménység megduplázódott.…..
Dzsó életébe visszatér a múlt, Rita Marcinak vallja be, hogy szerelmes Tudjukkibe, a Pokol Angyalai buli nem tetszik Vörinek, és máris zsupsz a mába! Laller készülődik pancsizni, meg is csodálhatjuk a kicenzúrázott fenekét, de az idill nem tart sokáig, a fantasztikus négyes már…..
Az utóbbi időben vagy a szerkesztők nyúltak drogokhoz, vagy pedig csak beröffentették a stúdió randomgenerátorát, mert ami történt a házban, arra nincsenenek szavak. A kavarás-kamatyolás-kibaszás hálózata már kibogozhatatlan, és a nyugalom tengeréhez a mai rész se fog közelebb…..
A készítők vagy nagyon értenek a feszültség adagolásához, mert amilyen ütős volt az elmúlt egy-két rész, annyira teljességgel unalmas és cselekmény nélküli volt a mai, vagy pedig most elkapcsoltak a szerkesztőségi tévén a Terminátorról és helyette átváltottak a kolumbiai…..
Mi jóra számíthatunk a mai részből? Könnyekre és búcsúzásra, sokak imája meghallgatásra talál, de ez nem tesz mindenkit felhőtlenül boldoggá. Ugorjunk is rögtön a közepébe, ébredezik a villa, Marci hívogatja Ritát és néz reménykedően ki az ajtón, Anikó se bír aludni, de…..
Egy kedves barátom a mai rész után a péntek esti bulizás helyett a következőket írta nekem: „A MAI BP TAG UND NACHT: LEGJOBB EPIZÓD EVER!!!44!44!". A pénteki résznél a szerkesztők tényleg egy beekizett hód sebességével pörögtek, ami nekünk, nézőknek csak jót jelenthet,…..
A szerkesztőket ihletadás céljából valószínűleg lekötözték romantikus vígjátékoket nézni, mint a Mechanikus Narancsban, mert a mai részben olyan halivúdi romkomot rittyentettek össze, hogy már csak Richard Gere ősz kobakja hiányzott volna a teljes összhatáshoz! Kezdünk azzal,…..
A szerkesztők elveszik a kenyerünket, lassan már csak a neveket kell véletlenszerű módon kicserélni a korábbi hogyvoltjainkból, annyira nem tudnak semmi újat belevinni a sorozatba. Tegnap is, Marci és Rita békül, Kristófot nem engedik be, Marci és Rita mégse békül, Kristófot…..
Az elmúlt napokban Dia körül forgott a világ, ez a pultos démon mindenkit lefegyverzett a bájával és intelligenciájával, nézzük, hova kunkorodik ezt a történet, merre halad mesehőseink élete! Felkel a nap a nagyváros felett, Dzsó is felkel, már megint valaki szórakozik a…..