Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpi88

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szivárvány az égen, dobpergés,fúvószenekar!!!! Világraszóló esemény történt a mai napon csodálatos és világhírű fővárosunkban, a turisták által méltán kedvelt Budapesten, a vadonatúj Eiffel tér, és az építész által tervezett, több, mint egy évszázada a…..
Pontosabban azok az idióta kommentátorok és a stúdióban ülő szakértők aki mindig a híres mondatával jönnek amit le sem írok. Alapból hülyeség maga az idézet, ugye ma sem a németek nyertek(amit egyébként sajnálok). De az, hogy minden a Nationalelf által akár közvetetten is…..
 Heh! A mai kis koncertünk fele tájékában kiosztásra került az Arany Ansatz díj, amelyet a fúvósegylet két tagja kapott a "fúvósegyletben nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítményéért", és na ki kapta az egyiket? ÉÉÉÉÉÉÉNNNNNN!!!!! JEEEEEEE!!!! Tudom, hogy…..
Árpi88 2010.06.20 15:45:19
Fűszál a betonban... ... 2010.05.18 10:31:00
Ilyenkor úgy érzem, két életem van. Hogy melyik az igazi? - persze mindkettő valós és egy azon életről van szó. Az elmúlt héten (hetekben?) a környezetvédelmi analitikán kívül szinte minden megszűnt létezni, csak az eluensek, a retenciós idők, az abszorbanciák tették ki az…..
Árpi88 2010.05.25 10:33:38
Zaga a világról Rázós hét 2010.05.16 14:20:00
 Utolsó tanítási hét volt az egyetemen, számtalan zh-val, azt sem tudtam, hol vagyok. A pénteki környezeti eljárástan(születési neve: vegyipari műveletek) gyakorlati pót(-pót)on nem kevesebb múlott, mint fél év csúszás, szóval az átlagosnál idegesebb is voltam miatta.…..
 A sok könyv közül amit párhuzamosan olvasok, jelnleg az egyik a Biblia. Ezt értelmezzétek!Mózes I. Teremtés könyve, III. rész, 15. bekezdés:Annak-felette, ellenkezést szerzec te közötted és az aszszonyi állat között, a'te magod között, és az ő magva között: Es az…..
A Starcraft 2. bétateszt kóstolgatása, a szolis bejegyzésem, illetve a péntek reggel végignézett, H.G. Wellsből adaptált Időgép c. film megihletett, úgyhogy agymenés következik. Az időgépről egyébként ezzel a huszárvágással le is mondtam könyv formájában, mert egyetlen…..
Zaga a világról Műhely cikk 2010.05.10 12:06:00
 ..
Árpi88 2010.05.15 11:57:38
Bő 5 perces késés Zh-ról, már megszokhattuk. Ahogy azt is, hogy tegnap éjszaka kezdtem el tanulni, hiába volt ott az egész hétvége. Nag mindegy úgy tűnik sikeresen abszolváltam. Egyébként beérhettem volna pontosan, ha metrózom, de amíg ezek vannak hatalmon, addig én nem veszek…..
Ma délelőtt döbbenten tapasztaltam, hogy zuhog az eső, az ég fekete, és minden rettenetesen komor. Ebből látszik, hogy az időjárás-manó vérkomcsi, hiszen múlthéten még gyönyörű időnk volt, a választások napján semleges (és kinek kedvez a nagy részvételi arány?), a mai…..
Hali! Teljesen kétségbe vagyok esve ezzel a japánkodással, most tartok kb 35 oldalnál, és ez még csak a 10 oldalas első fejezet első fele... Na mindegy. Csapjunk a lecsóba:Barackos csirke: Csirkemell, őszibarack (simán jó a befőtt is), kb ennyi. Fűszerek.A csirkét csíkokra kell…..