Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.nameless.

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Interjú velem 2010.06.11 20:52:00
Nem célom a shameless selfpromotion, hiszen már így is kibaszott híres vagyok, de ha valaki megtisztel azzal hogy megkérdezi a véleményemet, akkor azt kirakom ide a blogra is. Így történik ez most is: Moshwarrior kérdései és az én válaszaim…..
fuckingdreams Hétvége 2010.05.09 20:26:14
Pénteken volt anyukám szülinapja, és többek között azt kívánta , hogy szerezzünk neki kecske sajtot, mert azt imádja...Szóval mentünk Kecske farmra...Ennyi kecskét egyszerre még még életemben nem láttam ....vagy valószínűleg összesen nem láttam ennyit. Anya meg szinte elolvadt…..
fuckingdreams Szakad az eső 2010.05.04 19:49:00
Hát igen már megint...De most nem akárhogy! Minden egy ártatlan kis szürke felhővel kezdődött...aztán egyre több lett, és végül beborították az egész eget...azután dörrent az ég...a következő észlelhető dolog pedig a hatalmas esőcseppek zaja volt a tetőablakomon...hát…..
Embereeek ne vegyetek Ipodot! Az egy szaar! Karácsonyra kaptam és már szervízbe is kellett vinnem és most meg a fülhallgatója megyeget tönkre...magyarán szar hangminőség és nagyon halkan szól még max hangerőn is....ami azt jelenti , hogy nemsokára teljesen tönkre fog menni…..
fuckingdreams Grrrr 2010.04.29 22:12:00
Izomlázam van....de mindenhool..hála a jó időnek megkezdődött a sportolás is...mert persze mit csinál az ember télen? Ül a radiátor mellett a meleg kötött pulcsiban és mereszti a fenekét...legalábbis én igen. És most meg halááál.Futottunk 6 kört az atlétika pályán…..
Igazából vártam is meg nemis...inkább nem kellett volna.Nagyon fáradt voltam , de életben tartott az a tudat , hogy találkozhatok volt (igen inkább csak volt) egyik legjobb barátnőmmel, de lehet nem kellett volna. Megváltozott eléggé...talán énis picit... de valahogy engem nem…..
fuckingdreams lapát-ló? 2010.04.22 20:54:49
Újjabb csodálatos nap.Szerencsére csak 5 óránk volt ma és így szaszinak akadt 2 rám pazarolnivaló órája és elmentünk táskát venni a nyugati aluljáróba.Hát nem a legtökéletesebb hely? Hát de...Na a lényeg ,hogy sikerült!:D Végre van táskáám az már mellékes , hogy az…..
fuckingdreams hétvége 2010.04.18 20:59:43
Ritka unalmas gyógyulgatással és punnyadással töltött szombatom volt, mely során kiderült , hogy én oda vagyok az uborkáért....hmm. Igazából tudni illik , hogy van egy csávesz akinek állítólag tetszem vagy bejövök neki vagy itentudja.(bocs móni) Persze 4 évvel idősebb nálam,…..
fuckingdreams egyolyan semmiség 2010.04.15 21:22:00
Megint pocsék az idő...én ezt nem értem...pedig még a nap is sütött.Aztán egyszer csak puff és máris szakad az eső és az istenért se akar elállni...nem jó ez így.A szép időt leszámítva egész jó nap volt nem volt halál hangulat, mondjuk elég fárasztó óráink…..
Hát igen Őszgabi tartott ma egy kis beszámolót a holokausztról. Elég megrázó volt hallani hogy mennyi ember hogyan és miért halt meg. Reggelente minden 10. embert kiállítottak és azt mondták nekik , hogy fürdeni viszik őket , ami féligmeddig így is volt, de amint…..
Na most virulok mert sikerült végre rájönnöm , hogy hogy is kell bejegyzést írni...így másfél nap után ez elég nagy teljesítmény. De ez van...el kell nézni. Tipikus "petra és a számítógép" szituáció...^^Ma ki lettem közösítve, mert volt pofám és vesztettem…..