Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy Fogyasztó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezt előbb olvassa a Homár, biztos nem posztolja az Oakley-harcos pozitív történetét, de úgyis itt a hidegfront, legalább a szívekbe költözzön egy kis melegség. A legfrisebb fejlemény, hogy a karcmentes Dr. Batz-papucsok után nyomozó K. közepesen köcsög bullshittelgetős…..
Egy Fogyasztó 2007.07.05 10:08:12
Nilsholgersson és az Idő Ura !


Egy Mesés beszélgetés felnőtteknek, gyerekekről....



N : Húú, de k*rvára unatkozom, mit is írhatnék hmmm, szerintem ez lesz az igazi, csúfolok egy kicsit itt az interneten..

IU: Te Nils, dolgozz inkább, mert amíg más jelen esetünkben papucsot képes adni ajándékba egy idegennek, hogy megpróbálja kárpótolni egy hiba miatt, holott magyarországon erre nem nagyon volt példa hasonló keretek és körülmények mellett, addig legalább a Kormány „szorgalmas” emberei mellett Te legyél rendes hazafi, és húzz a p*csába dolgozni a bolondozás helyett.

N : Nem tehetem Idő Ura ! Felkeltem és sugallatra úgy döntöttem, ha már a nőm elhagyott mert törpévé lettem, és így ugye a rudim is összement, akkor megszívatok másokat mert húú de gonosz vagyok.

IU: De Nils, vedd figyelembe, hogy ezzel csak azt éred el, hogy számodra idén is elmarad a Karácsony.. Emlékezz, tavaly sem örültél a Virgácsnak a seggedben, arról nem is beszélve, hogy egy vállalat egyik vezetőjét fikázni ezen az oldalon még egy ilyen kis törpének is elég gyerekes dolog, bár….ha belegondolok, hogy valaki annyira kancsó, hogy egy lúd hátán akar eljutni Lappföldre…

N : Értsd meg, én így tudok csak kitűnni, törpe rudival, és a kancsal kis szememmel így állok bosszút a világon, fikázok másokat itt az oldalon, mert bazira ráérek, és mint említettem nem csak ratyi de még húúúú de gonosz is vagyok.

IU : Rendben Nils, Gratulálok, Átmentél a Vizsgán! Innentől kezdve részese lettél a szorgalmas magyar társadalom azon részének, ahol az emberek nulla munka mellett képesek azokat becsmérelni, akik legalább megpróbálják megtenni azt, ami a hozzád hasonló kis fikák még csak elméletben sem képesek követni….próbálnak úgy hozzáállni a helyzethez, hogy az Mind a két fél számára előnyös legyen.

N : eeez az, na végre, akkor ma tudom is mihez fogok kezdeni, ha szépen sírok, akkor a makói ad nekem egy papucsot, tuti kirinyálom magamnak, mert törpe lévén csak kicsi papucs kell majd nekem, és kisebb méret…kisebb ár… szerintem ma el is megyek, és végigjárok pár boltot, és veszettül balhézok majd neten ha nem lesz valami, pár nap, és postán érkezik is a kis pacskerem…..mert Ti is láttátok gyerekek a mesét Ugye ??? A kis bügykös lábaimra nem lesz semmi….Mert Nincs a méretemben ;)