Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bitterbach

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Zseniális Lost-reklámok 2010.05.31 11:30:00
Egy kicsit megkésve bukkantam rá ezekre a reklámokra, hiszen a Lost utolsó része több mint egy héttel ezelőtt ment le a tévében, de örülök, hogy nem csúsztam le róluk teljesen. Én óriási Lost fanatikus vagyok, de még ezt leszámítva sem tudom, hogy láttam-e ehhez foghatóan a…..
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogyan is "spórol a köztévé". Az a Magyar Televízió, - amely 2004-ben 30, azóta évi 10-18 milliárd támogatást kapott a költségvetésből egészen tavalyig - aminek a székház eladásán 5,5 milliárd forintot bukott az állam - aminek az…..
Bitterbach 2010.05.05 14:59:41
@naat2: Szia, megmondom, miért kellett a fodrász: hogy megcsinálja az egy műsorvezető haját. Hitted volna?
Bitterbach 2010.05.05 15:22:51
@Camelot: értem én, szegény pedagógusok, aláírom, csak azt nem értem, hogy jön ide. a rendőrök, a tűzoltók, sőt, az orvosok is nagyon keveset keresnek azokhoz képest, akik a médiában dolgoznak, reflektorfényben, de a lényeg pontosan itt van. ez a kor bizony a médiáról szól, és a tisztességes munkát végzők közül jóval nagyobb esélye van azoknak, akik képesek megszólalni egy mikrofon mögött / kamera előtt, illetve meg tudnak fogalmazni gondolatokat és tényeket úgy, hogy a Győzike is értse, de az egyetemi tanszékvezető professzort se zavarja - ez bizony különleges képesség, egy pedagógus hiába tanult sokat, attól még nem lesz erre alkalmas. ráadásul, szemben a kereskedelmiekkel, pont a köztévé az, ahol valóban, sokat és sokáig kell azért dolgozni, hogy valaki országos hírre és átlagon felüli bérre tegyen szert. ami pedig a színvonalat illeti, az MTV-n az a három nézhető beszélgetős/kulturális/országjárós műsor lazán többet ér bármelyik harminc, találomra kiválasztott kereskedelmi igénytelenségnél. a híradó is színvonalas, a világpolitikai magazin is színvonalas,sőt, szerintem még a bomberás külföldi tudósítások is azok voltak. annyi a különbség, hogy az mtv-n a nagy könyv a "reality", a mittudoménmelyiken meg a nagy fogyás. most lehet akkor győzikézni. és egyelőre még lehet választani is, ha viszont nem fizetjük meg (te meg én) a közszolgálatiakat, nem sokáig. ja, és még annyi: biztos, hogy ezt a tévét, akár ekkora fizetésekkel is, nem tudnánk röhögve eltartani és még a színvonalát is fejleszteni, ha mondjuk azok a közpénzek be lennének esetleg fizetve? de mindegy is.
Bitterbach 2010.05.05 15:32:59
@betegvilág: ne haragudj, de ez a te aszfaltozó munkásod vegytiszta demagógiát simigat nekünk az útra, oszt még a végén eltévedünk. de látom, egyedül maradtam itten a nagy hőzöngés közepette, úgyhogy inkább egyetértek, és alig várom, hogy holnaptól egy kőkeményen dolgozó targoncavezető szerkessze a híradót.
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..