Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kecsegtető

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A boldog, régi idők korában a nyári szünet mindennapi rituáléjaként ebéd után nagyanyám nekiállt mosogatni, nagyapám kihozott a kamrából két jutazsákot, és leterítette a meggyfa árnyékába a fűre. És miközben körülöttünk keleti lustán szunnyadt a magyar nyár, mi is…..
Woody Allen - aki most decemberben tölti be 78. születésnapját - ez évben is egy újabb filmmel rukkolt elő: a Blue Jasmine-nal. A sajtó eszméletlen hírverést csapott az alkotás körül, jobbára pozitívan értékelték a művet. Talán pont ezek miatt az elvárások miatt csalódtam…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Nemcsakhogy cserélni nem cserélik az iPhone-t, de hivatalosan javítani sem javítják. Legalábbis a T-Mobile-nál: A T-mobile megértő és ügyfélközpontú hozzáállásáról szóló történetet hoztam. iPhone 4 készülékem (2011. júliusi vásárlás) Home gombja nem reagált 2012.…..
A szombaton elhunyt hatszoros Grammy-nyertes Whitney Houston előtt tisztelegnek a ma esti 54. Grammy-díjátadón a Los Angeles-i Staples Centerben. Houston slágereit a szintén díjnyertes Jennifer Hudson adja majd elő. A néhai énekesnő első Grammyjét 1985-ben nyerte a Saving…..
Ha ez így megy tovább, hazánkat megszüntetheti az EU és a helyén egy Koszovó-szerű, de legalább annyira korrupt államot hozna létre az ENSZ közreműködésével. "Ha kell, katonai erővel is megvédjük az Alaptörvényt. Vagy musicallel" - nyilatkozta Kerényi Imre, akit az…..
kecsegtető 2012.01.08 19:28:12
@Dour,: Ez nagyon megröhögtetett! 5.
kecsegtető 2012.01.08 19:32:16
@Dour,: Ez a válasz már 6. ! Gratulálok, legalább mosoly ül az arcomra!
A Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatára 150 évre titkosítják az euró-forint árfolyamot. Matolcsy György szerint túljártunk a spekulánsok eszén.Csak Matolcsy György és Orbán Viktor tudhatja január 5-étől, hogy mi az euró-forint árfolyam, így véget ér a hazai fizetőeszköz…..
Öt nappal ezelőtt váratlanul elhunyt Mogács Dániel (†60, †36, †28 és †20), a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje. Halálának körülményeiről nem ad tájékoztatást a Rendőrség, de kiszivárgott hírek szerint a Politikai…..
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
kecsegtető 2010.05.22 21:57:13
@TWK: A svédeknél kiírhatták volna a '70-es évek eléjén, mikor a magyarok megjelentek arrafelé, mint disszidensek és lopták a bundát, biciklit, porszívót, amit értek! A svédek csak tátott szájjal nézték, mert nem értették! Szegények biztos lassú felfogásúak voltak!? Nem?! A magyarok között is rengeteg a bunkó, nézz csak szét kicsit jobban. Ők mikor akarnak integrálódni Európához?, mert ez a Balkán, ami itt van a fejekben!!!
Korábban írtam arról, hogy tömeges öngyilkossági kísérletek árnyékolják be a Foxconn shenzheni üzemét, azt, ahol többek között Maceket, iPodokat és iPadeket szerelnek össze. Legutóbb harminc öngyilkossági kísérletről adtak hírt, és korábban is ugrottak már ki ablakon a…..