Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnas

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár lassan egy hete, hogy valós időben követhető, melyik vonat éppen merre jár, esetleg véletlen lemaradásban van-e a menetrendhez képest. Ez a szolgáltatás, amellett, hogy tényleg jó, remek alkalmat ad mindenféle érdekes felfedezésekre. Például párosítsuk össze az Elvirát…..
Az Arsenal feljövőben van, ennek ellenére mi már a párosítás kialakulásakor elhihettük, hogy az el is dőlt, és a hazaiak valóban el is dönthették volna az egészet az első meccsen, de így marad egy kis izgulni való a következő találkozóra is. A fullbrit összecsapás első…..
Egy normális pénteken, déli tizenkettőkor, az ember a hétvégéért üvölt. Most mégis mindenki a monitorra fog meredni, főnöke legnagyobb gyönyörűségére akinek rálátni a monitorjára, az megcummta. Az UEFA ekkor tartja az európai kupák negyeddöntőinek, illetve…..
Ezen a héten kicsit lassítottak az angol csapatok az európai porondon. A BL-ben például, három alkalommal is gól után kellett középről folytatniuk a játékot, ami azért óriási blama a két héttel ezelőtti produkcióhoz képest. Az öt sikeres kupacsapatból kettőt-kettőt össze is…..
Hát, ez meg mi volt. Annyira költői a kérdés, még a kérdőjelet is lespóroljuk. Lássuk a definíciót: a tragikomédia a tragédia és a komédia tulajdonságait egyesítő drámai műfaj, amelyben a hős szubjektív tragédiája objektíve komédiának hat és nem zárul…..
johnas 2008.04.23 10:28:35
Kezd már nagyon elegem lenni, hogy állandóan lehúzzák ezeket a meccseket. Tény, hogy nem volt sem sok gól sem sok helyzet, az is tény, hogy rengeteg ordítóan bántó hibákkal volt tarkítva a meccs. DE soha ne felejtse el senki, hogy ha tetszik ha nem az eredmény az eredmény, azaz az emlékkönyvekbe a győztes fog kerülni és nem a helyzetek száma.
Ott vannak az olaszok, hányadszor is lettek világbajnokok, vagy a németek? Na és a "gyönyörű" footballt játszó spanyolok? Lehet itt sírni, hogy játék szépsége meg, hogy Benítez megöli a footballt stb...
Ennek a játéknak sok oldala van és nem feltétlenül a látványos freestyle szerű játék lehet csak szép, miért csak avval foglalkozik mindenki?
Jah kérem azon koca-meccsnézők akik egyszer-egyszer leülnek egy BL negyeddöntőt vagy egy BL elődöntőt megnézni és ebben kimerül a labdarugás iránti lelkesedésük azoknak persze, hogy ez értékelhetetlen...
Nekem például az egyik legszebb emlékem a 2005-ös BL döntőben az volt amikor a 90 perc letelte után Carraghernek már a másodjára állt be a görcs a lábába, lépni is alig tudott majd pedig 10 perc múlva egy hatalmas sprint után vetődik bele egy labdába... ez teljesítmény a javából. ( persze a 3-3 is szép volt, meg a tartás, hogy a padlóról tud a Liverpool felállni).
Nem csak az szeretheti a focit aki 1-2 évente kedvenc csapatot válltva az éppen aktuális sztárcsapat drukkere és osztja az észt a szép játékról, hanem mondjuk aki elmegy vasárnap mondjuk egy megye 2-es meccsre és a hülyéje még élvezi is...
Megérdemelte mind a két csapat, hogy ott legyen ahol most van, és remélem, hogy amelyik a döntőbe jut az majd szépen belegyalulja a moszkvai gyepbe a MUbarca párosból továbbjutó primadonnák gyülekezetét.
Könnyű kis logikai játék a Confuse Box, és mivel véletlengenerált pályák vannak benne, akármennyiszer végigjátszható (és ebből adódik legnagyobb hibája is, hogy nincsenek fokozatosan nehezedő pályák, nincs meg a végigjátszás élménye). A feladat egyszerű: adott egy…..
A 24. forduló hétközi játéknapjainak előzményei nagyobb részben FA-kupa csatározások voltak. Ezek során láthattuk, amint a Manchester City szurkolói sportszerűen lufikkal nehezítették ellenfelüknél egy osztállyal feljebb szereplő csapatuk dolgát, amin természetesen mi is…..