Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tvrulestheworld

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Alig jelentették be pár napja, hogy az Országos Építészeti Tervtanács nagy többséggel elfogadta a budapesti belvárosba tervezett léghajóhotelt és parkosított üzletházat, többen is tiltakoztak a tervek ellen - például az UNESCO is. A Fővárosi blog már egyenesen temeti…..
Mandiner blog Tokod Tour 2. 2010.04.19 08:11:00
  Előző posztunkban bejártuk Tokodod és Tokodaltárót, ma további környékbeli településekre látogatunk el.***TÁT   Tátra, ahol a Kar a Stallonéban izmosodik, nem mentünk be, de a határában elkészítettük azt a képet, amely a 2010-es év illusztrációjaként a…..
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
tvrulestheworld 2010.04.12 18:56:05
@El Topo (Sgt. Elias):

Mert te megmondtad, tehát így van.
  Értelmetlenül meghosszabbított kampánycsend, lassan szállingózó szavazóköri adatok, az ezekkel titkolózó politikusok, Schiffer András első mosolya és hatalmas öröm - ezzel a pár szóval nagyjából le lehet írni a választás éjszakáját az LMP-nél. A Mandiner.hu-n…..
tvrulestheworld 2010.04.12 16:07:00
@m.logic:
"Meglepődnél, ha azt mondanám az iskolázottság mértéke és a családi háttér milyensége összefüggésben van a cigányság kultúrájával?"

Ez egy gyönyörű kérdés:)
tvrulestheworld 2010.04.12 15:38:45
@Lastres:

Valószínűleg, mivel Magyarországon nincs értelme magyarbűnözésről beszélni, csak bűnözésről:) Minthogy Izraelben is érdekes lenne zsidóbűnözésről beszélni, pedig biztosan vannak ott is kifejezetten rájuk, nem pedig az arabokra jellemző bűncselekmények.

Cigányok ritkábban csalnak adót (mivel nem férnek hozzá), de a magyarok sokkal ritkábban ölnek. Nem az emberélet a legfontosabb? Nehogy már el kelljen fogadnom például az utóbbi egy évben történt számtalan gyilkosságot, arra hivatkozva, hogy mély-szegények!

Nem érdekel az sem ha éhen döglenek, akkor sem szabad hagyni, hogy embereket verjenek agyon vascsővel! Akármilyen éhes lennék, lehet, hogy lopnék, sőt, biztos, mivel élni akarok, de nem ölnék meg senkit! Ők miért ölnek?

Valaki magyarázza el, hogyan függ össze a gyilkolásra, mások agyonrugdosására, leszurkálására, karddal agyonvagdosására való hajlam, a mélymélymély-szegénységgel, köszönöm!