Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czicz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 4-6-os villamos különleges szerepet tölt be Budapest közlekedésében és városképében. A villamos meghatározza a Nagykörút arculatát, a Nagykörút pedig Budapestét. Ez a világ legforgalmasabb villamosvonala, mely közel 220 000 utast szállít naponta. Itt közlekednek hát az…..
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
A címben idézett vicc (amikor a kisfiú a hentesnél nem emlékszik, hogy mit kellene vennie) jutott eszembe Kilfenora beküldéséről - itt a BKV-ről derül ki, hogy nem tudja, mi a neve:Jómúltkor a combinón olvasgattam az utazási feltételeket (hátha változott valami...) mikor az…..
    Mint ahogyan az BKV szolgáltatásait rendszeresen  igénybe vevőknek az elmúlt időben feltűnhetett, egyre kevesebb járművön hallhatjuk az átszállási lehetőségeket, többek között a cég zászlóshajóinak számító Combino villamosokon sem mondják már be…..
czicz 2007.11.01 19:35:14
A remény hal meg utoljára, talán a vállalatnál is olvassa valaki ezeket a sorokat.
Elképesztő, hogy milyen állapotban állnak ki járművek forgalomba, nap mint nap, hónapról hónapra. Mocskos, takarítatlan, vizet alig látott járművek. Mikor fogja megérteni a BKV, hogy a szilárd hulladék kiseprése nem takarítás ? Az új Volvo buszok is jobb sorsra lennének érdemesek. Vizet, mosószert azok se nagyon látnak. Ahogy szerelik a buszokat, ott szemmel láthatóan munkáskéznyomok maradnak. A hetes vonalán gyalázatosan mocskosak az új buszok, látszik, víz nem éri őket, 2-3 év és úgy fognak kinézni, mint a nagy átlag. De ugyanez a helyzet a 32-es vagy a 130-as vonalán is. Megnézném reggel, hogyan állnak ki ezek a buszok, nem egy nap alatt rakódik rá az a takarítatlanság. A régi buszokról jobb ha nem ejtek szót. Utazott valaki 191-essel ? Vagy 133-assal ? Esetleg Békásmegyeren ugyanilyen kisbusszal ? Vagy mostanában a 26-ossal ? Ezek a buszok mind gyalázatos, mocskos, takarítatlan állapotban vannak. Nem ellenőrzi senki az állagukat ? Leülni ezeken lehetetlen, büdös és takarítatlan az egész, ragadnak a kosztól, kívül belül. A buszok kiseprése még nem takarítás, és elég szomorú, hogy ezért nagy pénzeket fitet ki a BKV ellenőrizetlenül, közpénzeket, a mi pénzünket. Ugyanez a helyzet a megállók takarításával is. A baj az, hogy jó ha egyszer egy héten kiürítik a szemeteseket. Ez lenne a takarítás ? Mennyi pénzért teszik, akik ezt csinálják ?