Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Te61

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyanis olyasvalami felett tépik a szájukat, ami nem rájuk tartozik.Merthogy Kósa megaszonta, hogy nem a Moody's irányítja az országot, így, nagy okosan.Én innen megjegyezném, hogy lehet, hogy jobb lenne, bár ez csak rosszindulatú károgás, fókuszáljunk inkább arra, hogy mitől…..
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..
Te61 2010.04.12 11:23:21
@akira2: Aki egyetemista az hosszútávon, 5 évig ugyanott él. Vagy aki nagyvárosban kapott munkát néhány évre annak igenis lakókörzete ahol él. Praktikus okok miatt nem jelenkezik át állandóra a nagyvárosba, mert a szüleinél garantáltan megkapja a hivatalos leveleket. Az albérletében vagy a koleszban viszont fennáll a veszélye, hogy a jövő hónapban kirúgják.
Aki például 300 km-re van az állandója mint ahol lakik és húsvétkor meglocsolta a nagymamát, nem biztos hogy szeretne áldozni újabb 4000 - 8000 Ft-ot a vonatjegyre. A 4 évvel ezelőtti vonatjegyek áraihoz képest a jegyek jócskán megdrágultak. És most nem mennék bele, hogy miért. Ebből a szempontból mindegy. Azt is figyelmedbe ajánlanám, hogy sajnálatos módon az egyéni jelöltekre leadott szavazatok aránya a legtöbb esetben tükrözi a pártokra leadott voksokat. Tisztelet a kivételnek. Tök mindegy, hogy kiről van szó. Ezt az ország bármelyik pontján megteheti. A legtöbb esetben a szavazók a jelölt nevét is csak az óriás plakátokról ismerik. Megkeresi, hogy kit támogat a FIDESZ, oszt X. Oszt jó napot.