Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bekaphatod

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
Azok számára, akik kedvelték a Tim Roth főszereplésével készült Lie To Me (Hazudj, ha tudsz!) sorozatot érdekes és talán ismerős is lesz néhány dolog a következő infografikából.„A hazugság olyan stressz helyzetet okoz, amely kiváltja a vegetatív idegrendszer reakcióit. A…..
bekaphatod 2011.03.21 12:12:08
@wmiki: + Fidesz szavazó, pap.
Durva Kommentár nélkül 2011.01.06 00:34:00
„Reméljük, sokáig megmarad ez az érzés”– Mostanáig bármikor magyar Himnuszt énekeltünk, borsódzott a hátunk, remegett a gyomrunk, de utolérhetetlen ez a mostani érzés – mondta az MNO kérdésére Albert Dániel István, aki egyike azoknak akik kérvényezték…..
bekaphatod 2011.01.08 19:16:26
Subba Az éhes koi pontyok éhesek 2011.01.07 11:50:00
bekaphatod 2011.01.08 15:27:20
Subba Subba szív iWiW: Tele 2010.11.26 08:34:00
Franszisz MercédeszVariációk egy témáraLatexloverFotosop Artista JuniorFotosop Artista, van bajFotosop Artista, fényFotosop Artista, legjobb képeimKommentChola A hozzászólások között Eszteranyu kommentjeiben folytatódik a móka.  ..
 Alaposan dokumentált dekoltázsNyaralós képNem vagzok MegasztárHarcos Csabi2 ÁrjaSorakozóCirmiMucaFotosop ArtistaGyomorforgató tartalom: A múlt rendszer orvosi stigmáinak, módszereinek utóélete a családomban..
Subba A legális cucc 2009.11.09 12:00:00
Végre! Nem kell többet parázni a rendőröktől, az egészségkárosodástól, nincs több felütött koksz vagy homokos fű: itt a legális drog! Bármi is legyen az, a binaurális agyhullám stimulátor állítólag ugyanazt a hatást váltja ki, mint az illegális szerek, ehhez csak a…..
FasztortaMiLFCSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN HÖLGY JELÖLJÖN VISSZA AKI NEM HÚZÓDIK VISSZA HA MEGHÍVÁST KAP TŐLEM EGY VACSORÁRA KETTESBEN MEGHITTEN BESZÉLGETVE ELTÖLTVE AZ IDŐT!!Újévi CirmiBea asszonyIsten nem férfi? (Komment!)Fotosop artistaAlaposan dokumentált tükör előtt…..
Udvarhölgy úr és egyéb glamourVariációk egy témáraPixellel festőAlaposan EMOAlaposan NyuszópocisMosolygósMil-HAHAHAH-fBoszorkány, de nem gonosz!..
Elkapott pillanatLiftünk (SZUPER MI RÉGRŐL IMÁDJUK A LIFT FOTÓKAT!)Másfél éve nem, de majd becsúszik valami (Kommentek)Mindkettő nyerőEgy másik perspektívaMilfMilf IIBüszkeAlaposan dokumentált PuszedliAlaposan dokumentált két emberKockaFotosop…..
Fogynak a hülyék.Punci EszterházyTizesikrekPillecukorAlaposan dokumentált My FocusbanCicikÉpp fürdeni készültem..
Végre itt az iwiw válogatás!Tyson SzifonGondosan dokumentált MSZP-imádat (a második oldalon pedig Fidesz gyűlölet, érdemes átlapozni)Legalább takar (Komment!)FasztortaAngolzseniCsalánszopóSÖR minden körülmények között Fotosop artistaAkinek nem tetszik, ne nézze!…..
Már megint itt vagyunk, és itt vagy te is!Caesar Junior2x-es anyuka, feleség, és családjaDr. SzerelemDr. SintérSzelebriti Fotosop ArtistaAndré AngyalaiKomoly nézésNyár Ha október 4.-én szürke hétfőre ébrednétek…akkor is van remény! Hétfőn este az Arénában az…..
Subba Subba szív iWiW: GIZDÁN 2010.09.24 08:30:00
Egyétek vegyétek! Megdolgozott az IGEN-ért Nyári tábor Tibivel (többi kép is kötelező, fotosopp artista!) No comment GIZDÁN Öcsi tetoválja nev fatert (nevelő!) MiLF Csöcsi Fasztorta CORFU - a megvalósult álom Csöcsi2 PiLF Csöcsi3    Biztos hallottatok már arról -…..
Subba Subba szív iWiW 2010.09.17 08:55:00
 Heti fake (A képeken Destiny Davis.) Napoleon & Josephine Szexi A bal szélen is jó a hangulat? Nyaralás a barátnőmmel Hátulról, a kocsim Nem szégyenlősŐ semA KéjnőA II. kerület leggázosabb képviselőjelöltjeLatinos bulin!! PS artista..
Subba Mellbedobás 2010.09.10 10:31:18
Rajzó Ildikó, a Fidesz badacsonytomaji polgármesterjelöltje kismamáknak készült fehérneműket reklámoz az interneten. Részletesen a Blikkben...
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
Subba Hazai 2010.08.31 12:00:00
Kedves olvasónk küldte ezt a kis remekművet...
Jó, tényleg nem bírtam ki, de ezt a képet a múlt heti dilis bagázsról muszáj volt kirakni. De lássuk az újabb zseniális válogatást.Juj, ez mi ez? :-(Falunap PákóvalCigóMilf 1A gyönyörű tihanyi apádságAz egyetlen BeautiFULLDARK SIDEMilf2Ájk TörnerAlaposan dokumentált…..
Hajrá!Az én kiscsi életem!!! (és a komment!)A Legcukibb NyuxikaEz már ciciHeti MILFFasztorta extra: Pinatorta!Amikre büszke vagyokHeti MILF2 ..
Végre itt a jó idő Tegnap azt hazudta az időjós picsa, hogy jön a jó idő, végre itt a péntek, végre itt az iWiW válogatás!Fasznyalóka fasztorta helyettBandi jó bőrben (Subba szív iWiW Klasszik)Savos tortaFotosop ArtistaCsöcsi 1Csöcsi 2Én és a nagy képű haverjaim…..
Subba Időgép a Tabu tv-nél!!! 2010.07.28 10:29:00
Oké, hogy van egy időgépük, és megtalálták az évekkel ezelőtt lepörgött Partiszemüveget, de ott volt mellette a cikifaktor mérő is, és az már biztos, hogy azt nem használták. :(((((( ..
Borzasztó mennyiségű adatlapot küldtetek be kedves olvasók. Mindenki köszöni nektek! Gyerőnk!Heti MILFMunkahelyi alkotásomPopó Szex, Seggbe baszásGyerekkoromban nagyon kis szerencsétlen voltam: SEFTAlaposan dokumentált repülés Londonba!DJ Fikidi mulatottKomoly Fotosop…..
A tudományos életben már régóta ismert fogalom a brain drain, vagyis az „agyelszívás” jelensége. A tehetséges tudósok külföldre áramlását mi magyarok is ismerjük (ld. még Nobel-díjas tudósaink amerikai sikerei), de a sportban is jelen van ez, igaz jóval kisebb…..