Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon_Templar

3 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Magyar Munkások ! A mai naptól megalakult a cégem hivatalosan is.Mától egy jobb nap viradt rátok,végre segithetek másokon legálisan is. Tudom hogy sokaknak van szüksége a segitségre mint a szállás  és munka keresés és külömbözö ügyintézésekben is…..
Üdvözöllek Londonban ”Welcome” !       Az én nevem Intéző ezúton szeretnélek üdvözölni téged itt Londonban, remélem, szépen berendezkedtél, és készen állsz a Londoni élet kihívásaira. Nos amire szükséged lesz, az gondolom egy ideiglenes munka…..
Simon_Templar 2010.04.19 01:29:56
@zu-mi: igazából nincsen oda irva hogy szükséges hozzá a home office és a Civic centerben dolgozó ismeröseim is igy tudják beszéltem pár emberel a CAB is és felhivtam a JCP Stratfordi központot és ők is ezt mondták nem feltétel a home office WRS vagy az 1 év a Housing benefithez.És a Home officet is felhivtam csak hogy biztosra menjek.
Simon_Templar 2010.04.19 22:10:12
@zu-mi: Szia igen köszi a segitséget :))
London Mi várható Londonban !!! 2010.04.13 19:10:39
Hol is kezdjem a mazsolázgatást? Kedves Londoni fészkelők ! Mire lehet számitani? Felejtsétek el a nagy álmokat hogy kijöttök és majd jól elhelyezkedtek itt valami zsiros munkában.Nagy a munkanélküliség sok a munkakereső és a munkák 70%ban minimál bért fizetnek persze vannak…..
Simon_Templar 2010.04.17 12:07:45
@kkornel: Na igen ez a vicc hogy semmit se tud és úgy akar dolgozni tisztelem és becsülöm hogy megpróbálja de én nem jönnék ki ezért akarok segiteni.Sajnos kijönnek az emberek két diplomával és rögtön jelentkeznek a manageri meg a 40000 fontos állásokra 1000böl 1 embernek sikerül tényleg ilyen munkát megkapni.Mindenhol meg kell küzdeni azért hogy elismerjenek szerintem sehol se osztogatják puszira az ilyen melókat.Sokan hiszik úgy hogy kijönnek és a repülőtéren már lerohanják őket a munkáltatók hogy gyere dolgoz nekünk itt a céges autó meg a céges telefon meg egy lakás.Sokat várnak az emberek ettől az országtól a valóság teljesen más.A magyarok 80% takarit vagy mosogat esetleg raktáros akik ide kijönnek vagy a vendéglátás más ágában dolgozik. Akit itt elismernek az minimum 2 éve itt van és akkor se a legmagasabb pozicióban de már van rá lehetősége hogy szabadon mozogjon az országban család gyerekek saját tulajdon stb...
Simon_Templar 2010.04.17 16:05:33